Ma nincs fantáziám kérdése:
Volt már olyan, hogy vonzódtál valakihez, de mégis direkt eltaszítottad magadtól?
Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 13:18
1/5 anonim válasza:
Volt, a legjobb barátomhoz (aki lány), de muszáj volt, mivel ismerem magamt annyira, hogy tudjam jobbat érdemel. Régebbi traumáim óta már nem bízok az emberekben, csak kihasználom őket főleg, és már csak ő maradt nekem. Tehát nem hagyhattam, hogy egy esetleges párkapcsolat ezt is megölje.
2/5 anonim válasza:
Amikor úgy éreztem nem vagyok méltó hozzá. Őt felértékeltem, magamat pedig le. És úgy éreztem nem tudja viszonozni a felét se annak amit én érzek iránta, a "futok a gazdi után, akár szeret, akár nem" szerep pedig nem tetszett.
3/5 anonim válasza:
Nekem pl még gimibe volt egy csaj aki eléggé bejött de nem közeledtem felé amikor ő meg igen, mert mások nem tartották jó nőnek jó hülye voltam mi. :D
4/5 anonim válasza:
Kamaszkorban előfordul az emberrel ilyen baromság. Nekem is volt néhány.
5/5 anonim válasza:
Én a munkahelyemet hagytam ott miatta. Rohadt egy riban@ volt, én is hülye voltam, de szó nélkül hagyta, hogy kikészítsem magam miatta és otthagyjam a munkahelyem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!