1/14 A kérdező kommentje:
hisztek?
2013. jún. 14. 11:51
3/14 anonim válasza:
Ez igencsak gyenge poén volt. :)
Én valamilyen szinten hiszek, de a karma szerintem a már folyamatban lévő életet akkora mértékben nem befolyásolja. Inkább azt, hogy milyen körülményekbe születik bele az ember.
5/14 anonim válasza:
Az én életemben nagyon is jelen van, úgyhogy én próbálok aszerint élni, de ismerek olyat, aki pl tök jó ember, de mêgis nagyon nehéz élete van. Szóval vagy nem létezik karma, csak én vagyok nagyon szerencsés, vagy létezik, csak az előbb említett "jóemberé" várat magára, vagy nem is olyan jó ember, mint amilyennek mutatja magát.
7/14 anonim válasza:
háziállat gondozása tyúk-mond ez vmit?
10/14 A kérdező kommentje:
Hát kaptam olyan kommentelet amik segítettek, nekik köszönöm.De kaptam olyanokat is akik nagyon vicces kedvükben voltak, és azt hitték elsütik a hét poénját. Nemsikerült!
2013. jún. 15. 07:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!