Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Valaki ajánlana valmi teknikát...

Valaki ajánlana valmi teknikát, vagy valamit, amivel visszatekinthetnék előző életeimbe?

Figyelt kérdés
Szoktam rendszereyen meditálni, úgyhogy valami leírt teknika, vagy egy link jo lenne. Köszi
2013. máj. 10. 00:26
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
A nyelvtankönyvön meditálj inkább. Egyébként meg az "élet a halál után" kifejezés teljesen logikátlan, mivel a kettő kizárja egymás, két különböző időszakasz.
2013. máj. 10. 02:49
 2/8 anonim ***** válasza:
*egymást
2013. máj. 10. 02:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Noel Langley : Edgay Caye a reinkarnációról című művét keresd meg a könyvtárban. Vagy itt van [link] Még ez nagyon jó ! [link]
2013. máj. 10. 02:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Írni nem tud, de rendszeresen meditál és reinkarnálódik. Pontosan ez a mai divat-ezotéria. Gyász.
2013. máj. 10. 11:31
 5/8 anonim ***** válasza:
keress fel egy pszichoterapeutát, ált pszichológusi végzettségük van, és foglalkoznak regressziós hipnózissal.
2013. máj. 10. 14:44
 6/8 Dányel válasza:
Én azt tanácsolnám, hogy menj el utaztatásra ha tényleg komolyan gondolod, és hiszel az ilyenben, mert csak akkor van értelme! Egy ** mester által aki vissza tekinthetsz előző életeidbe. Remélem azért segítettem és majd írj üzenetet, hogy végül mi lett ^^

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
2013. máj. 10. 19:04
 7/8 anonim válasza:
El ne menj ilyen hülyeségekre! mind kamu és csak a pénzt szedi be. Sajnos nagymamám hitt ilyesmikben. ő is jósnőhöz meg mittomén még milyen halottidéző, holtakalbeszélő emberekhez járt de semmi érdemlegesen nem tudtak felmutatni. nagy baromság. Azt nem tudom h van-e én speciel nem hiszek benne, de ha mégis van okkal nem emlékszel rá. És akárki akármit mondhat nem is fogsz.
2013. máj. 14. 00:04
 8/8 anonim ***** válasza:
# 4/7 nem kell ahhoz írni tudni, hogy az ember meditáljon, meg reinkarnálógyjon
2013. máj. 14. 00:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!