Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Miért van az hogy úgy érzem...

Miért van az hogy úgy érzem valaki nagyon hiányzik de nem tudom ki?

Figyelt kérdés
Nem gyermekre gondolok,nem is férjre,hanem úgy érzem hogy valaki még nagyon hiányzik , egy barát-lelkitárs, létezik hogy előző életemből valaki? és most nem találkozhattunk?
2013. ápr. 26. 07:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Megesik, hogy az ember, bár nem társtalan, mégis magányos. Ilyenkor valóban hiányzik valaki, akivel jól kidumálhatja magát. De ne keverd bele az előző életedet, mert alapjaiban rombolod le a kérdés hitelességét.
2013. ápr. 26. 10:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Előző élet szerintem nincs, de ha magányos vagy, vagy nem a megfelelő férfival élsz, vagy nővel, akkor persze: hiányzik egy TÁRS!

Én is éreztem ezt, amikor az ex-barátommal voltam.

Volt társam, de mégsem volt, mert magányos voltam mellette.

Valaki hiányzott, ne egy konkrét személy, hanem valaki, aki olyan igazi társ, akivel önmagam lehetek, és nyugodt lehetek.

Az ex-barátom, nem ilyen volt, és nagyon rossz volt vele.

2013. ápr. 26. 12:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ugyanez az érzésem van mióta csak az eszemet tudom :S

Annyi különbség van azért, hogy én azt se tudom hogy mit vagy kit hiányolok...Meg van mindenem: tető a fejem fölött, egy majdnem teljes, szeretettel teli család (a fater már nem kívánatos személy de ennyi gond még kell is az életben) pénz, barátok, elismerés. Teljesen elégetett vagyok mégis hiányolok valamit :S (Hangsúlyozom, hogy ez már évek óta van így)

Nem tudom mi a bajom, de remélem neked előbb vagy utóbb elmúlik ez az érzés :)

2013. ápr. 27. 18:41
 4/6 Villácska ***** válasza:
Ne keverjétek bele hogy a férje a rossz. Mindenkinek kell élettárs és egy barát..
2013. máj. 2. 19:46
 5/6 A kérdező kommentje:
A férjemet imádom, ő is egyfajta lelkitárs de ő irányít is, és tudom hogy kell is, ez valami meghatározhatatlan, annyit tudok hogy biztos férfi lenne az illető de nem szeretőre vágyom, nem tudom elmagyarázni :)
2013. máj. 2. 20:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem élsz jó házasságban. Persze csak Te érzed úgy,hogy elégedetlen vagy, kívülről az is lehet,hogy sokan irigyelnek. az is lehet,hogy közben sokat tapasztaltál, másképpen látod az életet és az unalom is belejátszhat. A férjed is változhatott, vagy te akkoriban még nem ugyanolyan pasit igényeltél mint most a tapasztalataid miatt. Lehet,hogy közben sokat tanultál, más közegben mozogsz,más embereket ismertél meg, egyszerűen ,,kinőtted" a férjed intellektuális szintjét, ő megmarad olyannak mint fiatal korotokban volt. Az ilyesmi nem ritka....Talán csak másra vágysz és nem tudod még megfogalmazni....Ennek semmi köze az ezotériához:-))
2013. máj. 4. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!