Miért érzem úgy, hogy hiányzik valaki?
Tegnapelőtt éjszaka jött ez az érzés amikor aludni próbáltam. Azóta olyan mintha egy számomra fontos személy meghalt volna, pedig nem. Utoljára 2007-ben halt meg a 'harmadik nagyapám' régen szomszédok voltunk, születésemtől addig ameddig nem költöztünk el mindig vele és a családjával voltam. Néha szoktam sírni miatta mert hiányzik, de az más. Először azt hittem, hogy apámmal történt valami mert dolgozott és nem alszik itthon, aztán azt, hogy a nővéremmel mert ő a barátjával lakik de nem történt semmi. Ma is majdnem elsírtam magam suliban de nem tudok rájönni, hogy miért érzem ezt.
Veletek volt már ilyen? Szerintetek ez mitől van?
15/L
1. Egy apád van.
2. Ennek a kérdésnek semmi értelme, olyan mintha megkérdezném hogy miért vagyok éhes?
"olyan mintha megkérdezném hogy miért vagyok éhes?"
Azért nem...
Szerintem azért van, mert túl sokat foglalkozol vele. Talán ha elterelnéd a gondolataid, akkor nem történne ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!