Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Előző élet. Hisztek benne?

Előző élet. Hisztek benne?

Figyelt kérdés

Nos én egyáltalán nem hiszek semmilyen ezoterikus dologban nem vagyok babonás stb..De az előző élet már elkezdett érdekelni.Csomószor előfordult,hogy megláttam egy fotót és bevillan egy emlék,mintha én már valaha jártam volna ott.És sokszor álmodom helyekről,amiket pár nap múlva viszontlátok egy fotón.És vannak gyermekkori emlékeim is helyekről,eseményekről amik állítólag nem történet meg soha..

Normális válaszokat légyszi!!!

2013. márc. 29. 20:46
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
egyértelműen igen
2013. márc. 29. 20:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
nem biztos hogy előző élet, lehet akár génekkel örökölt memória is :)
2013. márc. 29. 20:50
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem hiszünk semmit, hanem tudjuk ! Azér van némi külömbség.
2013. márc. 29. 20:57
 4/10 anonim ***** válasza:
29%
Én hiszek benne, de nem foglalkozom vele.
2013. márc. 29. 21:10
 5/10 anonim ***** válasza:
73%
Igen. Egyrészt hasonló okokból, mint te. Van egy rakás hely, ahol még életemben nem jártam, de mégis ismerős volt.Másrészt számomra könnyebb úgy elfogadni a halált, hogy utána is lesz valami. :)
2013. márc. 29. 21:14
 6/10 Szmodics Evi válasza:
42%
Én keresztény vagyok,tehát tudom hogy nincs előző élet,de azon az alapon hogy az emberek hisznek abban,hogy az égitestek befolyásolják az életük(horoszkóp) egy előző élet lehetősége is ugyanolyan megfontolandó.Szerintem egyszer élünk,és ha a mennybe kerülünk akkor pedig örökké.Manapság az emberiség kisebb hányadosa gondolja így a válaszokból is látszik..
2013. márc. 29. 22:05
 7/10 anonim ***** válasza:
84%
En inkabb a sajat megtapasztalasom miatt tudom, hogy letezik alozo elet. Szamomra nem kerdes, de megertem hogy sokan nem hisznek benne, hiszen semmifele okuk nem lenne ra. Pont ezert nem szoktam errol olyanokkal beszelgetni akik ketelkedok, nem celom, hogy barkit is meggyozzek errol. Maganugy, ki mit tud, miben hisz.
2013. márc. 29. 22:41
 8/10 anonim ***** válasza:
27%
Ez egy gyakori kérdés,kimerítő válaszokkal az emlékképek valódi okaira,nem érdemes ismételni. Senkinek nem volt előző élete,de sokan szeretnék hinni,hogy igen. Az erős vágy miatt nem is hajlandóak tudomásul venni a valóságot.A dejavu pedig egyszerű memóriatorzulás,nem emlék.Olvass utána inkább. Persze sokan azért kérdeznek itt,hogy támogató válaszokat olvasgassanak a hiedelmükre:-)
2013. márc. 30. 16:24
 9/10 anonim ***** válasza:
34%
Igen. Ha belegondolunk, többször megszületni sem nagyobb dolog, mint egyszer, és ez utóbbi ráadásul logikusabb is. Ezt az egész témát sokan eléggé félreértik, és mindezekből nagy káosz származik.
2013. márc. 31. 22:43
 10/10 anonim ***** válasza:
34%
Kiigazítás: az "előbbi" a logikusabb, a többszöri születés, tehát azt akartam írni.
2013. márc. 31. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!