Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Karmikus találkozás vagy csak...

Karmikus találkozás vagy csak "egyszerű" vonzalom?

Figyelt kérdés

Találkoztam valakivel pár hónapja, akit amikor megláttam szinte villámcsapás ért... Akkor kb egy órát töltöttünk el együtt egy hétköznapi ügyből kifolyólag. Rá 2 napra újra összefutottunk az ügy folytatásaként kb 5 percre. Majd két nap múlva újra ugyanemiatt a hétköznapi ügy miatt tiz percre találkoztunk. Én akkor úgy éreztem, hogy mindjárt elsirom magam ha nem láthatom többé. Megmagyarázhatatlan volt számomra is ez a hihetetlen érzés-vonzalom, hiszen egyáltalán nem ismertem. Azóta többször találkoztunk már, mivel ez a vonzalom kölcsönös, és nagyon egy hullámhosszon vagyunk. Hihetelen könnyedén jönnek össze a találkozásaink....

Kérdésem: Számomra nagyon különös élmény az, hogy szinte "ismeretlenül" is ilyen mély vonzalom alakult bennem Iránta, és 5 nap utn odajutottam, hogy belehalok ha nem találkozhatom még vele... Ennek oka lehet az, hogy ez egy karmikus találkozás?

2013. jan. 11. 14:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi karmikus izé nincs emögött. Egyszerűen ő (lett volna) az igazi. Szerencséd, hogy rátaláltál, peched, hogy későn. Sokszor hallani, hogy valaki "megbolondul", és a boldog családi életét szétzilálva megszökik valakivel. (Én is megtettem.) Sohasem fogom megbánni, pedig mindenem ráment. De ezt mindenkinek saját magának kell magával elintéznie.
2013. jan. 14. 19:42
 12/14 hell_cat válasza:
A sorsnak köszönhető a találkozásotok. Remélem vogon verseket szavaltál neki. Egyébként a válasz 42.
2013. jan. 17. 12:51
 13/14 anonim válasza:
en is voltam igy , vagyis hasonlo cipoben , en meg almodtam ,es talakoztam vele ,szetzilaltam 1 kapcsolatot ,amiben szarul ereztem magam ,. azota sok ido telt el ,nagy szerelem vege van mert jol mondta idezem /2-ket :,,,Viszont vigyázz, mert lehet, hogy csak a szerelem iránti vágyadat vetíted ki rá. Persze nem biztos, csak azt akarom mondani, hogy az idő fogja megválaszolni, hogy valóban komoly szerelemről van-e szó. :)/,,az alom nagyon szep volt tokeletes pasi lattam az arcat ,hallotam a hangjat ,ereztem a kezet , 4 honap mulva talakoztam vele .pont mint almomban , 6 honapig voltunk egyutt kb ,. elhagytam , utalom ,meg olete bennem azt amit iranta ereztem ... tudod erre mondjak hogy romeo es julia sem lett volna ,,lehet hogy egyutt 60. eves korukig ,, nekem meg erte ott hagyni az elotte levo kapcsolatomat ,sok mindent veszitettem en is ,csak el akartam menekulni ,boldogsagra vagytam es szeretetre . Itt a barataim azt mondtak ne banjam ,egyiket sem mert az alombeli arra volt jo hogy elszakitson attol akivel mar nem birtam egyutt lenni,.. szoval ra jottem hogy az alombeli ,segitett elhagynom az elozot mert nem birtam volna tovabb........... tanultam a hibaibol es 1 boldog kapcsiban elek
2013. jan. 22. 00:54
 14/14 anonim válasza:
100%

Van két ember, akik szeretik egymást.

Nem szerelem, mert az elmúlik.

Ez soha!

Barátság? Ez annál sokkal több!

Egy földöntúli viszony,

Amelyet az angyalok támogatnak.

Egy tiszta, mély, őszinte és önzetlen lelkitársi kapcsolat.

Összeköt két embert egy láthatalan szál,

Melyet senki nem szakíthat szét.

Nincs magyarázkodás, nincs felelősségrevonás, csak a hit.

Úgy szeretik és fogadják el egymást, ahogy van,

És bármit megtennének a másik boldogságáért.

Az ilyen kapcsolat az Isten ajándéka,

És boldog lehet az, aki ezt megélheti.

Én boldog vagyok...

2013. jan. 22. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!