Karmikus találkozás vagy csak "egyszerű" vonzalom?
Találkoztam valakivel pár hónapja, akit amikor megláttam szinte villámcsapás ért... Akkor kb egy órát töltöttünk el együtt egy hétköznapi ügyből kifolyólag. Rá 2 napra újra összefutottunk az ügy folytatásaként kb 5 percre. Majd két nap múlva újra ugyanemiatt a hétköznapi ügy miatt tiz percre találkoztunk. Én akkor úgy éreztem, hogy mindjárt elsirom magam ha nem láthatom többé. Megmagyarázhatatlan volt számomra is ez a hihetetlen érzés-vonzalom, hiszen egyáltalán nem ismertem. Azóta többször találkoztunk már, mivel ez a vonzalom kölcsönös, és nagyon egy hullámhosszon vagyunk. Hihetelen könnyedén jönnek össze a találkozásaink....
Kérdésem: Számomra nagyon különös élmény az, hogy szinte "ismeretlenül" is ilyen mély vonzalom alakult bennem Iránta, és 5 nap utn odajutottam, hogy belehalok ha nem találkozhatom még vele... Ennek oka lehet az, hogy ez egy karmikus találkozás?
Van két ember, akik szeretik egymást.
Nem szerelem, mert az elmúlik.
Ez soha!
Barátság? Ez annál sokkal több!
Egy földöntúli viszony,
Amelyet az angyalok támogatnak.
Egy tiszta, mély, őszinte és önzetlen lelkitársi kapcsolat.
Összeköt két embert egy láthatalan szál,
Melyet senki nem szakíthat szét.
Nincs magyarázkodás, nincs felelősségrevonás, csak a hit.
Úgy szeretik és fogadják el egymást, ahogy van,
És bármit megtennének a másik boldogságáért.
Az ilyen kapcsolat az Isten ajándéka,
És boldog lehet az, aki ezt megélheti.
Én boldog vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!