Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Karmikus találkozás vagy csak...

Karmikus találkozás vagy csak "egyszerű" vonzalom?

Figyelt kérdés

Találkoztam valakivel pár hónapja, akit amikor megláttam szinte villámcsapás ért... Akkor kb egy órát töltöttünk el együtt egy hétköznapi ügyből kifolyólag. Rá 2 napra újra összefutottunk az ügy folytatásaként kb 5 percre. Majd két nap múlva újra ugyanemiatt a hétköznapi ügy miatt tiz percre találkoztunk. Én akkor úgy éreztem, hogy mindjárt elsirom magam ha nem láthatom többé. Megmagyarázhatatlan volt számomra is ez a hihetetlen érzés-vonzalom, hiszen egyáltalán nem ismertem. Azóta többször találkoztunk már, mivel ez a vonzalom kölcsönös, és nagyon egy hullámhosszon vagyunk. Hihetelen könnyedén jönnek össze a találkozásaink....

Kérdésem: Számomra nagyon különös élmény az, hogy szinte "ismeretlenül" is ilyen mély vonzalom alakult bennem Iránta, és 5 nap utn odajutottam, hogy belehalok ha nem találkozhatom még vele... Ennek oka lehet az, hogy ez egy karmikus találkozás?

2013. jan. 11. 14:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
egészen biztos
2013. jan. 11. 14:33
 2/14 A kérdező kommentje:
Más vélemény?
2013. jan. 11. 14:51
 3/14 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem semmi karmikus nincs benne. Piszok mázlid van, hogy találkoztál valakivel, aki ilyet vált ki belőled. Van, aki egy életen át sem tapasztalja meg.

Viszont vigyázz, mert lehet, hogy csak a szerelem iránti vágyadat vetíted ki rá. Persze nem biztos, csak azt akarom mondani, hogy az idő fogja megválaszolni, hogy valóban komoly szerelemről van-e szó. :)

2013. jan. 11. 15:02
 4/14 anonim ***** válasza:
76%

Nos, tudtom szerint az ember élete során azokkal létesít párkapcsolatot, akikkel ebben az életben karmikusan dolga van, ezt rend szerint az előző életünk határozza meg, tehát minden párkapcsolatod alanyával, előző életedben már találkoztál, és az a feladatod, hogy az akkori karmádat ebben az életedben javítsd és ledolgozd (lásd fájdalmas szakítások szereted de nem szeret viszont stb stb) (biztosan érted mire gondolok)

Szóval igen, valószínűnek tartom, hogy ezzel az emberrel is van egyfajta feladatod és karmikus ledolgozandó el nem intézett "ügyed" ebben az életedben :) Sok sikert, hagyd, had sodorjon a sors :)

2013. jan. 11. 15:04
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat... Sajnos jelen esetemben ez a találkozás nem olyan nagy mázli, mivel mindkettőnknek családja van... Emiatt inkább meggyötör mindkettőnket ez az egész, és nem értjük miért történik ez velünk. Berobbantunk egymás életébe és minden a feje tetejére állt bennünk. Ugyhogy a teljes kapcsolatmegszakítás mellett döntöttünk, mert ez a nagyon erős vonzalom egyértelműen szétzilálná a családjainkat. Az is érdekes kérdés a sors felé, hogy miért akkor kellett találkoznunk, amikor nem lehet folytatása ennek...
2013. jan. 11. 15:09
 6/14 anonim ***** válasza:
73%
Lehet hogy ugyanolyan, személyiséged, van mintneki! és azért érzed? ezt a vonzalmat És ez lehet az oka hogy folyton egymásba futok!
2013. jan. 11. 15:26
 7/14 A kérdező kommentje:
Egy biztos, ez nem egy szimpla kisértés... ez attól sokkal több.
2013. jan. 11. 15:40
 8/14 anonim ***** válasza:
75%

Mégis felmerült benned a gondolat, hogy talán csak "egyszerű vonzalom". :)

Amúgy lazán lehet fellángolás. Ahogy már írtam, az idő dönti (döntené) el, hogy valójában mi is ez. Ezt most nem fogod tudni megítélni.

2013. jan. 11. 15:42
 9/14 anonim ***** válasza:
Talán már ellaposodott a kapcsolatod, és ujra belül felébredtek az érzelmeid. Ennyi az egész, amely ugyanugy el fog mulni, mint a többi.
2013. jan. 11. 16:53
 10/14 anonim ***** válasza:
87%

Teljesen lényegtelen, hogy az, vagy nem az.

Ugyanis, ha hiszünk a karmában, akkor ez azt jelenti, hogy szinte mindenki, akivel összehoz az élet (akár nagy szerelem, akár az utálatos munkatárs, vagy bárki), karmikus találkozás, mindenkit azért kapunk magunk mellé, hogy tanuljunk egymástól.

2013. jan. 11. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!