Hogyan üzenhezték neki, hogyan mondhatnám el hogy sosem felejtem el, hogy jó kutyám volt, hogy mindíg szeretni fogom? Hová kerül az állatok lelke?
Figyelj kedves válaszoló.
A kutyusod addig él amíg emlékszel rá és bármikor tudsz vele beszélni amikor akarsz csak beszélj h augy konnyeb néz fel az égre,o biztosan lát téged.Jo gazdi voltál és hiszem hogy az is leszel mindig.
14/L
Nekem egy nagyon kedves barátom halt meg. Szörnyen dühös voltam rá, amiért meghalt, és itthagyott. Nem az öregség miatt, hanem mert valamiért így hozta a sorsa. Még rengeteget szerettem volna kapni a kapcsolattól, és itthagyott. Hozott egy döntést.
Nyálasnak és nem teljesen igaznak tartom, hogy bennem él tovább.
A kutya teste meghalt, mert már nem bírta tovább. A lelke szeret téged és az halhatatlan. Mivel mindig változunk, ezért sosem fogod őt ugyanabban a formában megtalálni.
Amit kaptál tőle, az a tied, és , ha nem sietteted az elmúlását a gyásznak, akkor magától el fog illanni, és nyitott leszel az új és szeretetteljes impulzusokra.
Hogy hová kerül a lelke? Nem tudom.
Átérzem sajnos. Az én Legjobb Barátom 10-én halt meg. Ott lehettem mellette végig. Elmondtam neki, hogy mennyire szeretem és azt is, hogy megfog halni. Képtelen voltam nem elmondani. És Ő csak nézett rám megértően és a legnagyobb nyugalommal, majd sóhajtott egy jó nagyot. Hiányzik a lelkem egy része. Önzőségemen túllépttem azzal, hogy elengedtem. Minden nap végén ezt a mantrát szoktam meghallgatni. Közben csak emlékezem. A Belőle áradó szeretet még ma sem múlt el. http://www.youtube.com/watch?v=l5-WaEwrXak
Szeritnem a lelküknek egy darabját a mi lelkünkben hagyják.
Az állatok másik dimenzióban élnek tovább, ahol meg is lehet őket látni, meditálás, vagy irányított álmodás útján; viszont ők nem látnak téged.
Nekem sikerült. Az én kicsi kutyámat elütötte egy autó és meghalt. Nagyon megviselt, hogy ilyen hirtelen elvesztettem, és elhatároztam, hogy addig nem nyugszom meg, amíg meg nem tudom, hová került.
És megtudtam: szabadon él egy óriási réten, távol az emberektől, de együtt az összes eddig elpusztult kutyámmal; egy falkában, mint a farkasok. Odamentem hozzájuk, de nem láttak engem. Játszottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!