Van 5 cicukám micukám és az egyik édibédi babuska allergiás tejecskére. Szívesen adnék neki is egy kis tejcsikét idönként, de az édeském rosszul van töle és nem bírja a kis lelke :/
Rávehetem agykontrollal a cukikát, hogy elmúljon az allergiája?
Persze. A tigrisem is növényevö miota agykontrollozik. Bár elöjött a rejtett skizoja, ezért néha ugat párat. De nem vészes.
2012. nov. 12. 00:34
2/10 anonim válasza:
Teljesen mindegy, mert bő egy hónap múlva megsemmisül a világegyetem, sőt.
2012. nov. 12. 01:34
3/10 anonim válasza:
Húzz a p*csába veronikBLaaah.
2012. nov. 12. 01:35
4/10 anonim válasza:
agykontrollal nem lehet allergiát gyógyítani. de azt elérheted vele, hogy megutálja a tejet.
2012. nov. 12. 01:40
5/10 anonim válasza:
Elsősorban emberekre használva hatásos az agykontroll... mivel emberek vagyunk.
Ha kicsi a kockázat és nem lesz nagyon ki a tejtől, akkor megpróbálhatod, de legyél nagyon óvatos!
2012. nov. 12. 12:32
6/10 Zsizsik666 válasza:
Hát persze! Csak ne felejtsd el bezárni oda, ahol a legfaszányosabb szőnyeg van a lakásban. Még azt is barna pöttyösre varázsolja nektek hálából!:D
2012. nov. 12. 13:40
7/10 anonim válasza:
Ehez nem kell agykontroll csak egy kis józan ész vegyél neki laktóz mentes tejet vagy cica tejet attól nem lesz rosszul
2012. nov. 12. 14:00
8/10 anonim válasza:
"Állatok alkalmazhatják az angykontrollt?"
Nem.
"Rávehetem agykontrollal a cukikát, hogy elmúljon az allergiája? " = Állatokon alkalmazhatjuk az agykontrollt?
Igen, de ha erre rászánod az idődet és energiáidat (mert túl egyszerű lenne mást adni neki a tej helyett), akkor lehet, hogy nem marad időd trollkodni. Biztos, hogy ez megéri Neked?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!