(ha volt) Köze lehet az előző életemhez?
A tűztől születésem óta természetellenesen félek, + egy álom már egészen 3 éves korom óta minden héten jelentkezik. Tűz van mindenhol nem látok semmit csak tüzet, és a fájdalmat nem érzem fizikailag de ...nem tudom megmagyarázni... csak úgy tudom milyen! Miért van ez?
Ja és a tűzben egy fehér bőrű, fekete, szeme gyönyörű, de mégis a halál érzését kelti. Miközben nem látok semmit a tűztől csak úgy megjelenik!
És a lánynak hosszú fekete haja van?
fiú vagy vagy lány?
Irigyellek benneteket, akik hisztek a reinkarnációban!
Ahogy a régiek mondták " pur isa es hamu vogymuk"
Szerintem attól.
Én nemkem is van néhány természet ellenes félelmem.
De álítolag 0-7 éves korodig van valami közvetlen az előzö életeddel meg halálod elött 7 évig.Szóval ha vki 14 évesen hall meg?!
Az hogy gyakran kísért a tűz álmodban és félelmet vált ki benned-- az nem az előző életed hanem az őseid közül visszamenőleg valaki élhette át és olyan intenzíven hogy felelevenedik a memóriádban.
Valamikor régen élhetett egy ősöm aki magasról lezuhanhatott és amiatt elveszítette a lábát.
Ha lenézek magasról, vagy elég beülnöm egy filmet nézni és a főszereplő tekintetét ami lefelé írányul és a felvevő gép is fokozatosan felveszi a mélységet-- mintha én néznék le-- hát ne tudd meg mit élek át... a térdemtől lefelé elzsibbad a lábam és mozdítani képtelen vagyok. ha netán tűz ütne ki egyszerűen nem lennék képes akkor kirohanni.
Tehát valaki elveszíthette az őseim közül a lábát de utána még nemzett gyermeket-- igy átadta a DNS kódjában az emlékeit és a lélek szálon mint érzést is.
De nem a te előző életed volt, mert olyan nem létezik, az élet egyszeri és itt a Földön, ebben a teremtés ciklusban megismételhetetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!