Van-e élet a túlvilágon?
Csak olyanok írjanak ide akik hisznek benne!( a rosszindulatú emberek ne írjanak)
Van egy kislány(12 éves) látja a szellemeket,tud velük kommunikálni. A keresztanyukájával beszélgettem, hogy anyának mint mondtak, elmesélték ezt neki részletesen, engem nagyon meggyőzött.. és az lenne a kérdésem, hogy szerintetek akik tudnak a szellemekkel kommunikálni azok megtudják kérdezni hogy van e élet a túlvilágon vagy hogy milyen ott?!
A saját bőrömön tapasztaltam, milyen amikor a szeretted szellemével beszélsz, milyen az ölelése. Hideg. Semmihez nem hasonlítható hideg. Ha azt mondod hazudok, ám legyen. Van Reinkarnáció, van halál utáni élet. Amikor meghalsz, félsz. De vannak szellemek akik segítenek. Mindenki egymás által és egymásért él. Tanulj meg megbocsátani, és szeretni, ne marasztald a halottat túl sokáig mert itt ragad a köztes létben (asztál sík) és nem tud elmenni. Onnan nehéz a továbblépés. Mindenkiz szeress, amíg teheted, mert mindenkinek meg van írva a sorsa. Szeress önzetlenül, csiszold magadat, míg gyémánt leszel. Szeretet! A szeretet a kulcs! :)
Szép napot Mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!