Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Van-e élet a túlvilágon?

Van-e élet a túlvilágon?

Figyelt kérdés

Csak olyanok írjanak ide akik hisznek benne!( a rosszindulatú emberek ne írjanak)

Van egy kislány(12 éves) látja a szellemeket,tud velük kommunikálni. A keresztanyukájával beszélgettem, hogy anyának mint mondtak, elmesélték ezt neki részletesen, engem nagyon meggyőzött.. és az lenne a kérdésem, hogy szerintetek akik tudnak a szellemekkel kommunikálni azok megtudják kérdezni hogy van e élet a túlvilágon vagy hogy milyen ott?!

2012. dec. 8. 17:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Akik szellemekkel KOMMUNIKÁL az miért ne tudna bármit megkérdezni tőlük?
2012. dec. 8. 17:29
 2/12 A kérdező kommentje:
akik meghaltak azok csak tudnak erről mondani valamit nem?
2012. dec. 8. 17:33
 3/12 anonim ***** válasza:
Kérdezd az ismerősödet. Amúgy ez simán lehet egy elme zavar is ami hallucinációkat okoz. Ha valaki LSD-t használ, vagy anno az Indián sámánok is láttak dolgokat, kommunikáltak az Isteneikkel, de ez inkább a hallucinogén anyagoknak volt köszönhető.
2012. dec. 8. 17:42
 4/12 anonim ***** válasza:

Látja a szellemeket? Ez nagyon veszélyes.

Van élet a halál után.

2012. dec. 8. 18:47
 5/12 anonim ***** válasza:
a túlvilág ez a világ csak más testben, reinkarnációnak hívják
2012. dec. 8. 23:21
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezed, hogy van-e élet a túlvilágon, de aki nem hisz benne, az ne írjon. Minek kérdezel olyasmit, amire nem fogadsz el nemleges választ?

Ha azt kérdeznéd, hogy milyen élet van a túlvilágon, akkor okés, de még a kérdés utáni válaszodban is az derül ki, hogy egy túlvilági szellemet kérdezgetnél arról, hogy van-e túlvilág. Ez olyan, mintha egy afrikai embert kérdeznél meg, hogy létezik-e Afrika. :D

Fuck logic :D

2012. dec. 9. 12:08
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem a legjobb barátnőm 21 éves és ő az angyalokon keresztül beszélgetett a volt osztálytársával.

Multhéten meghalt a volt osztálytársa ö is 21 éves volt.

És az angyalok mondták hogy már ottvan köztük a lány,és utána beszélt a lánnyal is.(ingán keresztül tud beszélni az angyalokkal)

Mivel mindenkinek van egy örangyala aki születésétöl kezdve a haláláig vigyáz az emberre és segit átkelni a fénybe.

Jajj és még valami,a barátnőm az angyalokon keresztül tudta meg hogy megcsalta a barátja,és névre pontosan aztis hogy kivel,és a srác utána már nemis tagadta.

További szép napot!:)

2012. dec. 9. 15:48
 8/12 anonim válasza:
Én úgy gondolom h aki szellem formába még a Földön ragadt az nem tudja megmondani h milyen a túlvilág.. Túlvilági "embereket"/élölényeket nem lehet látni. Mivel azok vagy menybe vagy pokolra juttnak vagy aki amibe hisz . én azért megkérdezném tőle hogy ő most hol ragadt el.! vagy h átjutot-e a túlvilágra .. :)) ha megtudnál erről valamit kérlek írj privátba engem ez a téma nagyon érdekel
2012. dec. 11. 13:24
 9/12 anonim ***** válasza:
Hozz már össze azzal a gyerekkel, komolyan. Mert hogy én még ilyet az életben nem láttam szemtől szemben, ami engem is meggyőzött volna, az hótziher. Meggyőzött, ez igazán király. Abba belegondoltál hány szájon és hány elmén ment keresztül az infó, mire hozzád eljutott? Ami pedig - főleg emberi közeg esetén - kiicsit sem hajlamos torzulni, á soha. Pont nem jelent semmit, amit hallottál, ez a baj ezzel. Pont így terjed egy termékről/hiedelemről, hogy JÓ vagy VALÓS, még akkor is, ha sz@r vagy teljesen fals/logikátlan, netán hazugság, mert a drága hírvivő, hülyeségsokszorosító állampolgár _nem saját tapasztalatait tolmácsolja_. Jó, szellemvilág esetén valamivel neccesebb a saját tapasztalat megkaparintása. Minő érdekesség még, hogy legtöbben pont a 12 éves, serkenés előtti korban látnak mindenfélét. Nahagyjuk. Mennyivel értékesebb és érdekesebb egy olyan kérdés, amit saját élmény hívott életre. Persze te így is megtudhatod, hogy NEM lehet szellemmel kommunikálni. Szellemileg aki megérett már, az mind ugyanezt fogja neked mondani.
2012. dec. 15. 02:20
 10/12 anonim ***** válasza:

7/ Nem szép dolog másokat becsapni-- vagy pedig Te vagy olyan hiszékeny, hogy mindent maszlagot elhiszel!

Nincs mennyország, nincsenek angyalok, se alvilág, se ördögök.A holtnak lelke esetleg(!) elköszön, de az is csupán egy vállérintés és az első 5 percben eltávozik.

szinte minden lélek tudja hová kell indulnia, és annak ellenére hogy elvarázsolja az amivel szembesül, mert felfogni már nincs ideje, már is az utolsó-útra rátért, amely elvezeti a Föld szívéhez-- az megnyilallik és bevonzza-- így egyesül a Földi isteni szellem Energiával, és általa halhatatlan isteni Energiává válik-- ott nincs boldogság se gazdagság se semmiféle buta mesevilág, Egyszerűen amíg a Földünk élő addig a Földet, életet védő plazmának válik a részévé-- épp igy minden elpusztult élet lelke ott köt ki a macskától az elefántig a madártól az emberig. Megszűnünk önmagunk lenni, csak egy hatalmas Energiának a részévé válunk mindnyájan.

Amikor a Földünk már alkalmatlan lesz az életszámára,Ez a hatalmas isteni Energia és vele együtt az összes halhatatlan lélek kiszakad a Földből és egy élhető bolygót fog keresni ahol újrateremti önmagát az élet fokozatosan

Tehát Földünk van, annak két gigantikus Lélek Energiája van amelyek valamikor Teremtők voltak.

aztán az élet van és benne a lélek energia-- amely az anyag pusztulása után visszatér az eredendő teremtőjéhez!

Nem korzóznak, ücsörögnek vagy épp segítenek vagy ártanak semmiféle holt vagy bármilyen szellemi lények- ez butaság.

És nem igaz a reinkarnáció, mert képtelen gondolat a lélek akkora amekkora volt maga a test. Minden újszülött testével egyszerre keletkezik és fejlődik az életkezdetén növekszik maga a lélek is-- tehát senki senkit még kitúrni se képes a maga kis újszülött testéből-- mert nincs visszatérés a magas feszültségű isteni teremtő Szellemi Energiából!!!!! mert akit befogad aki eljut odáig maga is istenivé magas feszültségűvé válik!! még vagy 40 ezer esztendeig ott fogunk lélekben dekkolni!!

Mert kb akkor válik holt bolygóvá, mint a Vénusz, a Földünk is-- Ha... a Napunk is kibírja addig persze...

2012. dec. 19. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!