Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Van-e élet a tulvilágon és ha...

Van-e élet a tulvilágon és ha igen akkor mi van ott?

Figyelt kérdés
Érdekelne a következő kérdésem. Van-e élet a túlvilágon és hogyan kell azt elképzelni? Mi történik ha meghalunk tudunk mi arról, hogy végünk lett? Ha valóban van túlvilági élet akkor ott miket látunk és mennyi ideig?
2009. ápr. 5. 17:51
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
91%
Erre a kérdésre lehetetlen válaszolni, mivel még soha senki nem jött vissza elmesélni!
2009. ápr. 5. 18:00
 2/23 anonim ***** válasza:
98%
Ezt tőlünk kérdezed, élőktől? Esetleg feltételezed, hogy más is olvassa...?
2009. ápr. 5. 18:45
 3/23 anonim ***** válasza:
88%

Élet biztos, hogy nincs, hiszen "meghalsz". Az, hogy van-e utána valami, az már más kérdés. Még nem referáltak róla.

Az viszont szerintem szinte biztos, hogy tudatot nem viszel magaddal a földi létedről.

2009. ápr. 5. 19:49
 4/23 anonim ***** válasza:
97%
Erre a különféle vallásk vagyis filozófiák más-más feleletet adnának. Ez nem iyen egyszerű, hogy bedobod a kérdést, és valaki megmondja, igen, vagy nem. Bele kell ásnod magad, ha tényleg érdekel. Azért az, hogy feltetted a kérdést itt, már jelent valamit. Habár az előttem válaszolók egyértelműen és egyöntetűen nem-mel válaszolta, az igazság az, hogy sokan élnek abban a tudatban, hogy az élet folytatódik "odaát". Én is azok közé tartozom, akiknek ez a meggyőződésük. Ezt a meggyőződést sok könyv elolvasása, sok magamnál felvilágosultabb személlyel való beszélgetés, és sok töprengés útján alakítottam ki. Az igazi válaszért meg kell adni az árat.
2009. ápr. 5. 22:47
 5/23 anonim ***** válasza:
98%

Kezdetnek el lehetne gondolkodni ezen a kis mesén:

[link]

2009. ápr. 5. 22:51
 6/23 anonim ***** válasza:
95%
Én úgy érzem, hogy van, de hogy mi, azt nem tudom, majd akkor megtudom.
2009. ápr. 5. 23:07
 7/23 anonim ***** válasza:
72%

Ez megint olyan elvont kérdés h annyit válaszolnék rá h "nincs élet a halál után. amikor azt mondják vkinek h biztos jobb lesz neki ott fent meg hasonlók azt csak megnyugtatás képp mondogatják 1másnak."

nem látsz ott semmit hisz a szerveid nem működnek.

lehet van aki halálfélelmében látta a nagy fehér alagutat de azis olyan h igaz is meg nem is.

2009. ápr. 5. 23:11
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Erre mit lehet mondani? Semmit. Aki él, az nem látta, aki halott, az nem tudja elmondani.
2009. ápr. 6. 00:09
 9/23 anonim ***** válasza:
96%
Hogyha beáll a biológiai halál(bármilyen oknál fogva) onnantól kezdve az ember szervezete elkezd lebomlani, beleértve az agyat is.Tehát ha van is valami a halál után azt nem tudod érzékelni és felfogni, nem lesz tudatod sem.
2009. ápr. 6. 00:28
 10/23 anonim ***** válasza:
96%

"Nem az a kérdés, hogy létezik-e a túlvilág, hanem az, hogy milyen messze van a belvárostól és meddig van nyitva!" – Woody Allen.

Bármi amit leírnak csak fikció, bizonyíték nélkül. Akkor sem tudja senki bizonyítani, ha azt mondja, hogy járt a túlvilágon vagy beszélt szellemekkel vagy hasonló.

De az, hogy nem tudjuk bizonyítani a túlvilág létezését még nem bizonyítja, hogy nincs. :))

Hozzám, ebben a témában leginkább R. Steiner tanai állnak közel. Az emberi test négyes tagozódása (fizikai test, éteri test, asztrális test, Én)reinkarnázió, a karma filozófiája.

2009. ápr. 6. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!