Mi lehet ennek az oka? (bővebben lent! )
Ma ez a divat magyarországon, hogy az emberek dominánsak és elnyomják a másikat, uralkodni akarnak rajtuk.
Biztosan van, olyan megoldandó életfeladatod ami ezzel függhet össze és még dolgoznod kell ezen.
Minden életben mindenkinek keresnie kell Istent, mert abban az életében vagy a következőben ilyen szívó ágra kerül a sorson.
A magyarázat nem spirituális-- a spiritualitás eleve egy kitaláció mese a köbön.
Tudod van úgy az életben hogy bármit teszünk bárhová megyünk bárkivel barátkozunk valahogy semmi se sikerül és újabb pofon csattan a képünkön.Ha hiszed ha nem, az életem első 30 éve szinte igy telt el. Annak dacára hogy olyan képességem volt van amely több százezer évenként ha születik ilyennel az ember.
S tulajdonképpen ezt a képességemet bár használtam gyermekkoromtól kezdve de csak húszon évesen kezdtem reá figyelni és nem félni tőle. Ki is használtam. De ennek a csodának ellenére a mindennapokban rengeteg fájdalmat éltem át mások miatt-- végtelenül elkeseredtem egyszer- s a véletlen úgy hozta hogy klinikára mentem dolgozni-- akkor szembesültem nagyon súlyos betegekkel bénákkal és ennél súlyosabbakkal-- akkor valahogy megváltoztam-- határozottabb,lettem, és magabiztosabb és azt mondtam magamnak kinevetek mindenkit-senkihez nem akartam tartozni, csak a munkámnak és a két gyermekemnek éltem a tanulásnak és hogy minél többet megérthessek a képességemből és megláthassak általa. Attól kezdve szerencsésebb lettem és még a csalódás is elkerült-- de nem is mosolyogtam senkire-azt vártam mások akarjanak közeledni-- a mosolyaimat megtartottam a gyerekeimnek és a betegeknek a klinikán.Hogy nem mutattam ki mit érzek, igy mások váltak bizonytalanná és utánam kuncsorgókká- a csalódás elkerült és nem vette el se az erőmet se az életkedvemet-- azóta is ilyen vagyok. aki csak egyszer nem mond nekem igazat, vagy a szeméből álszentség sugárzik, akkor én messzi ívben elkerülöm, nem barátkozom vele többé.
szóval változz TE meg! légy erősebb, legyenek céljaid, ha magabiztosabb vagy akkor mindenki másképp fog hozzád közelíteni. Fütyülj Te mindenre és mindenkire! Változtasd meg a külsődet frizurádat, öltözéked inkább lezser legyen mint amikor valaki semmit, és senkit nem vesz figyelembe, magasról tegyél a világra, szeresd most TE Önmagadat-- majd akkor fognak mögötted csaholni...!
Mivel a kérdésed az okokra vonatkozik és a karma topicba írtad, már meg is válaszoltad. A keleti bölcselet három féle karmát különböztet meg: személyes rövidtávú (egy életen belül ható), egyéni hosszútávú (életeken át ható) és csoportkarma. Az első és a második is oka lehet a tapasztaltaknak, de a mértékletes tanítók arra intenek, hogy a helyzet ennél sokkal bonyolultabb, sőt valószínűleg sosem fogod az okokat megismerni. Ha elmegyünk egy kicsit a pszichológia irányába, akkor arról is beszélni kell, hogy milyen és mennyi gondolatod és képzeted van ezzel kapcsolatban, és mennyit időt töltesz velük, hiszen könnyen be lehet kerülni egy ördögi körbe, ahol ezek egyre csak erősítik egymást. Említetted még az embereket, vagyis társadalmi szempontból is vizsgálódhatsz. A jelenség nem meglepő és nem csak magyar, az anyagelvű világképből és a kapitalizmusból egyenesen következik, hogy sokan sokaknak ártanak. Ha a barát szót szigorúan vesszük, akkor sok embernek nincs is barátja, max haverja, meg ismerőse. Mindezekből eredően szinte mindenki magányos. Ezoterikusan ez természetes is, hiszen a tanítások szerint elszakadtunk az Egytől és leszülettünk az anyagba, hogy megtanuljunk még (valamelyik) életünkben visszajutni hozzá.
Mit tegyél? Ezek alapján a legrosszabb, ha fütyülsz az emberekre, mert ha mindez igaz, akkor pont negatív karmát fogsz vele gyűjteni, ki mint vet, úgy arat. Jó tanács a változz meg és a szeresd magad, meg hogy legyél magabiztosabb, de ezeket a hajadra kenheted, mert nem igazán tanítják sehol, hogy kell ezt csinálni. Az meg, hogy hogyan öltözöl, milyen a külsőd, nem elsődleges a belsőd szempontjából. Tapasztalatból és tanításból: soha ne hagyj időt magadnak unatkozni, ne beszélj sokat, folyamatosan KERESS, olvass, gondolkodj, változtass és CSELEKEDJ! Helyzeted nem átok, hanem áldás, hatalmas lehetőség! Ha jól keresel, az indíttatásod és a változtatás igénye miatt felgyülemlett erővel tovább jutsz magad és a világ megismerésében, mint a legtöbb ember. Nagyszerű segédeszközöket találhatsz, pl agykontroll (lelki) Gazdagság vezetett meditációja, valamilyen közösséghez szinte muszáj csatlakoznod, ahol önkénteskedés, hobbi, vagy környezetvédelem nagyban segíthet a változásban. Csak vigyázni kell, sok az álezoterikus, küldök energiát afrikába, de leszarom a szomszéd baját hozzáállás. Ajánlást kérj privibe. Hajrá!
Nincs igazuk azoknak akik a spirit fikázzák. A tiszta spiritualizmus abból indul ki, hogy itt és most vagy mert nem lehetsz máshol. Minden más tapasztalat dolga. És bármiféle vakhit már nem tartozik a tiszta spiritualizmushoz. A kérdezőnek azt javaslom így távoli rálátással hogy kezdjen el terápiázni de nagyon gyorsan. A Brandon Bays féle Belső utazás egy kiváló technika.
http://www.youtube.com/watch?v=7fRx31rNGvs
http://www.youtube.com/watch?v=e2Jg7Fu_LxQ
ha írsz privit lehet hogy bővebbet is tudok mondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!