Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lehetséges, hogy valakivel...

Lehetséges, hogy valakivel több életen át is ismerjük egymást?

Figyelt kérdés

Bár tudom hogy kicsi az esély, mégis azt kérem hogy csak azok válaszoljanak, akik hisznek benne.

Szóval mint tudjuk, nem csak egy előző élete lehet az embernek. Attól függ, mennyire idős a lelke... nos, én szeretném megkérdezni azt, hogy lehetséges-e, hogy egy konkrét emberrel több életen át is összehoz valamilyen formában a sors. Már amikor felvételi vizsgán láttam úgy éreztem, mintha ismerném, és láttam rajta hogy valamit ő is észrevett. Szerintem más-más kapcsolatban lehettem vele, mivel eléggé ellentétes érzések kapcsolódnak hozzá. Mit gondoltok? Amúgy talán nem idevág, de csillagjegy alapján még az aszcendensem is... ez kapcsolódhat valamilyen szinten ehhez? Jelent ez valamit?

2012. nov. 18. 12:16
 1/5 anonim ***** válasza:

(Pardon, lehet, hogy maradt pár félregépelés...)

Évekig foglalkoztam asztrológiával. Ezen túl -hiszen az asztrológia egy természet tudomány valójában, bár NÉMELY VONATKOZÁSA csak annyira egzakt, mint pl. a pszichológia-, szóval ezen túl, a szokványos 5 érzékszervünkön túl is van belelátásom bizonyos dolgokba (amellett, hogy hajlamos vagyok alaposabban gondolkodni és mélyebben érezni, mint az átlag).

Evvel együtt elmondom számodra, hogy a különféle inkarnációk sose foglalkoztattak engem igazán, pláne amióta belelátásom van abba, hogy bár alapjaiban sokkal egyszerűbbek az inkarnációk rendszere, mint sokan hiszik, mégis, hétköznapi szemmel nézve viszont sokkal bonyolultabb, és sokkal bonyolultabban kifejezhető szavakkal!

Ugyanis alapvetően egyetlen közös forrása van minden létezőnek. Ennek végtelen inkarnációja ("létformája, élete, tudata, lelke") van.

Az időtényező egy illúzió. Végtelenféleképpen érzékelhető "időmúlás", és időnélküli tudatállapot is létezik.

Ami számomra se teljesen világos, hogy minek mi a prioritása a látszólag egymástól elkülönülő személyiségek, tudatok, életek között. De amikor egy terapeuta kijelentette számomra, h ő képes különféle inkarnációkba elvinni tudatilag (transzban) embereket, és alávetettem magam ennek, meglepőeket tapasztaltam, olyanokat, melyek téged konkrétan foglalkoztatnak. Logikailag kifogástalannak találta a terapeuta, melyekről transzban számoltam be. Részben emlékszem ezekre, és azok szintén logikusnak tűntek. Különféle esztendőkre "ugráltatott" tudatilag, tesztelve, hogy valóban transzba kerültem-e. Nos, minden történés, amiről beszámoltam neki a transzban, hogy ezek szerint egy másik inkarnációmban mi történik velem, miket élet meg, mind mind logikailag kifogástalanul helytálló volt, tehát nem fantáziálás volt. MIKÖZBEN KISSÉ SZKEPTIKUS VAGYOK arra nézve, hogy élesen különválaszthatóak-e az egyes személyek különféle inkarnációja egymástól; hiszen abban biztos vagyok, hogy végső soron egyetlen tudat létezik, az pedig látszólag végtelen részre bomlik, tehát végső soron te is az én egyik életem vagy, én is a te egy inkarnációd vagyok, és mindenki mindenkié, végső soron az egyetlen, abszolut forrásé.

amit azonban transzban átéltem, az valamiféle... hogy úgy mondjam, bővebb, pontosabb részletekkel szolgált számomra, de még mindig nem tudom hova tenni. Állítólagos másik inkarnációm a XX század elejére esett, megéltem, hogy hány gyerekem van, milyen neműek, mi a nevük, melyik városban élek, láttam, mikor mit csinálok (töriből nem vagyok jó, utólag megnéztem, tényleg háború is volt ott akkortájt), több mindenre rákérdezett transz alatt a terapeuta tőlem, pl. elmondtam hogy az akkori lányom a jelen életem egyik szerelme volt, tehát mindkettő konkrét személy.

Ami végképp "beakasztott" nekem, és elgondolkodtatott a részleges szkepticizmusom ellenére, amikor pár héttel a transz után végtére is megnéztem a neten pár fotót arról a városról; sose izgatott életem során az a város, nem hiszem, hogy bármi képet is láttam volna addig róla; nos, majd' hanyatt estem, amikor szembesültem a fotókon, hogy PONTOSAN az a látvány tárult elém, mint transzban! Ott éltem, dolgoztam, gyereket neveltem stb....

Nos, per pill ennyi jutott eszembe. Ha gondolod reagálj rám, akár priviben is.

2012. nov. 18. 15:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Utóirat:

alapszinten karma-asztrológiával is foglalkozom.

2012. nov. 18. 16:01
 3/5 Antimod ***** válasza:
81%

"Bár tudom hogy kicsi az esély"

Ezt egészen másképp tudom, mégpedig ellenkezőképpen.

A szellemvilágban (vagy nevezzük nem fizikai létsíknak, tudati valóságnak, mindegy) ún. lélekcsoportok vannak alacsonyabb szinteken, akik kölcsönösen segítik egymás tanulását, fejlődését, mert közösen tudnak továbblépni. Ezek a lelkek rendkívül közel állnak egymáshoz, mindent tudnak a másikról. Így nagyon gyakran inkarnálódnak együtt, hogy a Földön is segítsék egymást. Sokszor rokonok, házastársak, barátok formájában, de akár másképpen is.

Így akivel szoros a kapcsolatod, és "félszavakból" is megérted, gyanús, hogy lelki rokonod.

2012. nov. 18. 17:48
 4/5 anonim ***** válasza:
68%
Kizárt.Nincs több életed.
2012. nov. 19. 11:37
 5/5 Xedonia válasza:
Annyit fűznék hozzá h a lelkeknek nincsen kora. De én is hiszek reinkarnációban.
2012. nov. 28. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!