Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A karmán hogyan lehet változta...

A karmán hogyan lehet változtatni?

Figyelt kérdés

2012. nov. 18. 07:12
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
nem azért kritizáltam mert féltékeny voltam rá(bár most így leírva talán az is lehet) de nem ez volt a fő ok
2012. nov. 19. 21:30
 22/31 anonim ***** válasza:

Akkor mi volt szerinted?

Nem is nekem kellesz válaszolni igazán, hanem magadnak!

2012. nov. 19. 21:48
 23/31 A kérdező kommentje:
a fő ok h saját és mások életével is játszott/játszik.
2012. nov. 19. 21:50
 24/31 anonim ***** válasza:
Ezt hogy érted?
2012. nov. 19. 21:59
 25/31 A kérdező kommentje:

Meg szerezte a jogosítványát de vezetni azt nem tud csak játsza magát.igy kritizálom viccesen,komolyan.

na már most én most csinálom a jogsit és valami mindig történik(a vizsgán),pedig nem csinálom rosszul a dolgot.

Magyarul azt gondolom h azért mert őt kibeszéltem ezért ez visszaüt ugy hogy én meg szenvedek ezzel a dologgal.

2012. nov. 19. 22:45
 26/31 anonim ***** válasza:
Neked lenni tudni micsoda az karma lenni?
2012. nov. 21. 01:13
 27/31 Szemere Judit válasza:
A karma/sors a jelen életben tanulási időszak, le kell "dolgoznod" az előző életekben elkövetett hibákat.Minden életedben fejlődsz , de felgyorsíthatod fejlődésed tudatosan is meditációkkal, pozitív gondolkodásmóddal, helyes életvitellel. A negatív gondolatok /kimondott szavak a küldőre is rossz hatással lehetnek. H alaposabban érdekel www.szemerejudit.hu 28 éve foglalkozom kezelése4kkel. Judit
2012. nov. 21. 07:16
 28/31 anonim válasza:
nem nagyon érdemes piszkálgatni a karmát. nemhiába kaptad, előbb vagy utóbb, de utól ér a feladat...
2012. nov. 22. 23:09
 29/31 anonim ***** válasza:
Én szerintem kérj tőle bocsánatot ha megbántottad.
2012. nov. 24. 09:07
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Mi a fenéért kérne bocsánatot egy nagyképű, hőzöngő gyerektől?

Az hogy "helyesen" éljük az életünket, és nem kívánunk rosszat embertársainknak, nem jelenti azt, hogy mindig kussolnunk kell és nem mondhatjuk meg a véleményünket.

Ha valaki például olyat tesz, amiről objektíven (nem szubjektíven) kijelenthető, hogy az "nem helyes", például részegen autóba ül, akkor igenis megmondom a véleményemet, és utólag nem fogok bocsánatot kérni.

Mert igenis vannak helyzetek, amikor így KELL cselekednünk, mert adott szituációban épp a hallgatással ártunk.

Kedves Kérdező, tehát jó, hogy ilyen lelkiismeretes vagy, és én sem szkeptikusnak jöttem ide, biztosan van karma, minden, de nem kell és nem is szabad minden adott mondatodat, kijelentésedet utólag így elemezni és magadat paráztatni, hogy na vajon miért is történt ez meg ez az életemben, biztosan ezért meg azért a múltkori beköpésemért.

Az önelemzés hasznos dolog, de ne ess át a ló túloldalára, mert a végén még ezzel szúrsz el valamit. Messze kerülsz a valóságtól.

Ebben látom én ennek az egész karma dolognak a veszélyét, hogy az ember hajlamos túlaggódni a dolgokat.

Miért nem sikerül a vizsgád? (azóta megvan egyébként?)

Lehet egyszerűen arról van szó, hogy már túlzottan BEBESZÉLTED magadnak ezt a karma mizériát, hogy a haverodnak tett megjegyzésedet kell törlesztened. Értesz? Önbeteljesítő jóslattá magasztaltad a dolgot. S így nézve inkább a vonzás miatt nem megy, mert rágörcsölsz, hogy neked nem is mehet ezért és ezért...

Dehogynem megy! Csak csináld! ;)

2013. jan. 16. 23:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!