Valóban ne foglalkozz tudatlanokkal. Nincs karma.
Egyébként ha fontos, hogy elhidd akkor egyszerűen képzeld azt,hogy megváltoztattad azzal,hogy háromszor fordulsz reggel a Tv felé. Máris kész.
Na igen, ne a karmával foglalkozz, hanem a Tv-vel. Értelmes ember lehet, aki ezt írta.:)
A kérdésedre az a válaszom, hogy szívből jövő jó cselekedetekkel tudod a karmádat jó irányba változtatni. Azt viszont hozzáteszem, hogy nem a jó karma elérését kellene célodnak tekinteni! Hanem a karmától való megszabadulást. Amíg a karmától nem szabadulunk meg, addig újra kell születnünk!
egyik ismerősömet kritizáltam.volt hogy poénosan volt hogy (amikor nem hallotta)komolyan egy dologgal kapcsolatban.
Igazam volt ezt mások is elismerik.viszont most én ugyanazzal a dologgal kapcsolatban vagyok úgy hogy akármit csinálok egyszerűen nem sikerül,és ahogy olvastam evvel a karmával kapcsolatban dolgokat ez magyarázná a dolgot.
ha valakit kritizálsz gondolatban, akkor saját magadat látod kicsiben! Legtöbbször ilyenkor az irigység dominál!
Ez bizony igaz lehet bár ebben az eseten nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!