Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A karmán hogyan lehet változta...

A karmán hogyan lehet változtatni?

Figyelt kérdés

2012. nov. 18. 07:12
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
20%

Valóban ne foglalkozz tudatlanokkal. Nincs karma.

Egyébként ha fontos, hogy elhidd akkor egyszerűen képzeld azt,hogy megváltoztattad azzal,hogy háromszor fordulsz reggel a Tv felé. Máris kész.

2012. nov. 19. 11:40
 12/31 anonim ***** válasza:
33%

Na igen, ne a karmával foglalkozz, hanem a Tv-vel. Értelmes ember lehet, aki ezt írta.:)

A kérdésedre az a válaszom, hogy szívből jövő jó cselekedetekkel tudod a karmádat jó irányba változtatni. Azt viszont hozzáteszem, hogy nem a jó karma elérését kellene célodnak tekinteni! Hanem a karmától való megszabadulást. Amíg a karmától nem szabadulunk meg, addig újra kell születnünk!

2012. nov. 19. 19:45
 13/31 Noorah válasza:
78%
A karma következmény, vagy rendrakás. Szóval lebutítva ha szanaszét dobálsz mindent felelőtlenül egy szobába, morzsálsz, leiszol, keletkezik a karma. A karma újra tisztán akar látni. Ez nem egy rossz dolog, bár sokan büntetésnek élik meg. A karma feltakaríttat veled. Esetleg a sors úgy hozza, hogy telefonhívást kapsz egy közelgő vendégről, tehát feltakarítasz. Elképzelhető, hogy a következő életedben rendmániás leszel :) A karmát minden pillanatban csinálod, és minden pillanatban előző dolgok karmája osztja ki a sorsod. Ha változtatni akarsz, akkor mindig az adott pillanat a legjobb. Ha tudod mit rontottál el, javítsd ki. Egyszerűen "takaríts fel".
2012. nov. 19. 20:07
 14/31 anonim ***** válasza:
33%
NEM LEHET ! aZ A szép, hogy a SORS ráderőltetni, azt ami a te feladatod !!
2012. nov. 19. 20:08
 15/31 A kérdező kommentje:
igen,azt tudom h mit rontottam el
2012. nov. 19. 20:19
 16/31 anonim ***** válasza:
Mit rontottál el, ha szabad ilyet kérdeznem?
2012. nov. 19. 20:31
 17/31 A kérdező kommentje:

egyik ismerősömet kritizáltam.volt hogy poénosan volt hogy (amikor nem hallotta)komolyan egy dologgal kapcsolatban.

Igazam volt ezt mások is elismerik.viszont most én ugyanazzal a dologgal kapcsolatban vagyok úgy hogy akármit csinálok egyszerűen nem sikerül,és ahogy olvastam evvel a karmával kapcsolatban dolgokat ez magyarázná a dolgot.

2012. nov. 19. 20:44
 18/31 anonim ***** válasza:
Én arra biztatlak, hogy még gondolatban se kritizálj senkit se! Az okosak, bölcsek azt mondják, ha valakit kritizálsz gondolatban, akkor saját magadat látod kicsiben! Legtöbbször ilyenkor az irigység dominál! Az ilyen dolgok vakítanak meg minket és nem a másik ember!
2012. nov. 19. 21:10
 19/31 A kérdező kommentje:

ha valakit kritizálsz gondolatban, akkor saját magadat látod kicsiben! Legtöbbször ilyenkor az irigység dominál!

Ez bizony igaz lehet bár ebben az eseten nem.

2012. nov. 19. 21:12
 20/31 anonim ***** válasza:
mi volt akkor az ok szerinted?
2012. nov. 19. 21:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!