Hogyan bizonyosodhatok meg róla, hogy van reinkarnáció?
hipnózis. Vagy elhiszed vagy nem.
Nincs bizonyosság. Soha nem is lesz.
Van válasz csak attól tartok, hogy azért nem fog ide irni mert gúnyolódás tárgyává válhat.
Ez a szerencsétlen materialista szemlélet rombolja a köztudatot is. Ha ugy gondolja valaki, hogy inkább az anyag a fontos az miért szemeteli tele ezt a fórumot ahelyett, hogy a megfelelő tudományosnak hitt fórumon az evoluciót védené.
Azért kell materialistának lenni mert akkor bármit megtehetsz az életedben büntetlenül. Gúnyolódhatsz másokkal a nézetei miatt és csak arra hajthatsz, hogy élvezz mindent amig le nem hunyod a szemed tekintet nélkül másokra. Ebben fognak sokan tévedni.
Meggyőződésem, hogy inkább vagyunk szellemi mint fizikai teremtmények. Azoknak a válaszára vagyok kiváncsi akiknek ugyaez a meggyőződésük. A bizonyitékokat keresem és ha bárki bármiben segiteni tud akkor annak nagyon örülnék.
A materialista embertársaimnak további szép napot kivánok de nem szeretnék velük vitatkozni. Köszönöm a megértésüket.
>picsog, hogy gúnyolódnak vele a gonosz "materialisták"
>fél oldalon keresztül gúnyolja a materialistákat
Nem tűnik fel némi hipokrízis a mondandódban, barátom?
Egyébként hamarosan el fog múlni ez a nagy antitudományos ezós divathullám is, mint minden más hasonló őrület. Ez is olyan, mint a kosaraskártya-gyűjtés, vagy a tamagocsi. Előbb-utóbb rájössz, hogy vérgáz és felesleges.
Ignoramus
Ja bocs, elfelejtettem pontozni.
1/10
Szia!
Én szeretnék segíteni :)
Ajánlom a regressziót! Én 3 előző életemet ismerem.
Fantasztikus dolog, elhiheted! Képeket láttam felvillanni magam előtt, de nem is ez volt benne a lényeg, hanem az általuk keltett érzelmek! Annyira erősek voltak, hogy addig ilyet képzelni sem mertem. Fantasztikus érzés. Rögtön felismertem például a mostani apámat.Rájöttem, hogy vele volt feladatom, amit életeken át nem tudtam megoldani(most sikerült):) Nekem segített megbocsátani:)
Egy ilyen regresszióval rengeteget nyerhet az ember:)
Szívből ajánlom:)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!