Nektek melyik a kedvenc előző életetek?
Figyelt kérdés
Melyik a kedvenc előző életetek, amire emlékeztek. Vagy ha a sajátotokra nem emlékeztek, mások előző életei közül melyik a kedvencetek?
Ha sok válasz jön leírom az enyémet is.
2012. okt. 24. 17:51
31/42 A kérdező kommentje:
Nem tudom miről beszélsz, de ha nem hiszel ezekben, akkor nem kell itt lenned.
2012. okt. 24. 20:25
32/42 anonim válasza:
Haaahaaaha.....falfehér srác? te úgye véletlenül se az a kis ovis vagy,aki egy másik kérdésben vámpírnak hiszi magát csak mert falfehér?!
33/42 A kérdező kommentje:
Nem, én ezt álmomban láttam... Lehet az én előző életem, lehet valaki másé, de azt a lányt nagyon meg akarom találni.
2012. okt. 24. 21:06
34/42 anonim válasza:
Amelyikben Atlantiszon uralkodtam. De a következőben luxuskúrva leszek, az még űberelni fogja.
35/42 anonim válasza:
en nem vagyok benne biztos, de sztem egyik elozo eletemben maglyan egettek meg,bizarr erzes es sokszor beugrik a kep es nem is gondolok ra .aztan lehet csak jo a fantaziam.xD
36/42 anonim válasza:
Én vukiendor voltam a sipin bolygóról.És nem,nem a szárvorszból koppintottam.
37/42 anonim válasza:
"Leírom az én emlékemet a saját (vagy másé?) előző életemről, de kérlek ne komolytalankodjátok el.
Egy fal fehér bőrű srác aki képes jeget csinálni egy sereg melyet ö irányít és egy vár ostrom ahol egy vérfürdőt vesz és egy lány akit megment."
Ó, már megint te vagy az? Gyászos a hülyeséged, hagyd abba, és távozz a fórumról, kérlek.
Ignoramus
38/42 A kérdező kommentje:
Azt csak ne te mondd meg, hogy én mit csináljak!
Ha nem hiszed el nem kötelező itt lenned és még válaszolnod sem kötelező.
2012. okt. 25. 13:47
39/42 anonim válasza:
Szóval te ezt álmodban láttad. Én egyszer meg dalek voltam az álmomban. Akkor ezek szerint lehet, hogy egyik előző életemben egy dalek voltam?
40/42 mustafa33 válasza:
Az amikor azt mondtam: Legyen világosság! és lett világosság és láttam hogy ez jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!