Nektek melyik a kedvenc előző életetek?
Melyik a kedvenc előző életetek, amire emlékeztek. Vagy ha a sajátotokra nem emlékeztek, mások előző életei közül melyik a kedvencetek?
Ha sok válasz jön leírom az enyémet is.
Nekem az amikor végigmentem az atomerőműs pályán és eljutottam a főellenséghez :$
Sajnos a főellenségnél meghaltam, úgyhogy tölthettem be korábbi mentést :DDD
Nekem az, amikor kecske voltam.
Pista jósnő
Igen sajnos sokan viccet csinálnak belőle, csak szórakozni járnak ide vagy hülyeséget beszélni, na de attól még leírhatnák azoknak akiket tényleg érdekel. De az is ok ha nincs kedved, mert túl sok itt a komolytalan.
Az egyik előző válaszolónak üzenem h nem a lélek tisztaságától függ az h vki emlékszik e. Hanem inkább a elme tisztaságától mert pl meditálni sem lehet zavart elmével. Ez alatt csak azt értem h gyakorlás szükséges hozzá, de sajnos egy gonosz szándékú ember is képes asztrálutazásra, emlékek előhozatalára stb.
Leírom az én emlékemet a saját (vagy másé?) előző életemről, de kérlek ne komolytalankodjátok el.
Egy fal fehér bőrű srác aki képes jeget csinálni egy sereg melyet ö irányít és egy vár ostrom ahol egy vérfürdőt vesz és egy lány akit megment.
Ja így már értelek, szal nem emlékszel semmire.
Erről jut eszembe, hogy a szovjetunioban egészen a 80-as évekig volt egy olyan osztály a rendőrségen akik ezoterikus bűntényekkel foglalkoztak. A főfelügyelő adott is pár riportot evvel kapcs h milyen bűntények voltak. Elég ijesztő, de szerencsére ti csak tudatlan ártalmatlan materialisták vagyok akik így szórakoznak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!