Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Nektek melyik a kedvenc előző...

Nektek melyik a kedvenc előző életetek?

Figyelt kérdés

Melyik a kedvenc előző életetek, amire emlékeztek. Vagy ha a sajátotokra nem emlékeztek, mások előző életei közül melyik a kedvencetek?

Ha sok válasz jön leírom az enyémet is.

2012. okt. 24. 17:51
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
Hidd el hogy lehet, az elme és a lelkek összetettebbek mint hinnéd.
2012. okt. 24. 18:42
 22/42 anonim ***** válasza:
91%

Nekem az amikor végigmentem az atomerőműs pályán és eljutottam a főellenséghez :$

Sajnos a főellenségnél meghaltam, úgyhogy tölthettem be korábbi mentést :DDD

2012. okt. 24. 18:45
 23/42 anonim ***** válasza:
na és neked mi az elözö életed?
2012. okt. 24. 18:48
 24/42 anonim ***** válasza:
A mostani életem, ami a következő életem előző élete.
2012. okt. 24. 18:52
 25/42 A kérdező kommentje:
Nem mondom meg, mert viccet csináltok belőle. Azt hittem komolyabbak lesztek.
2012. okt. 24. 18:52
 26/42 Zsizsik666 ***** válasza:
20. én hót komolyan írom. ha a kérdés meg valahol h.lye, akkor én sem tudok normális választ adni:S
2012. okt. 24. 19:02
 27/42 anonim ***** válasza:

Nekem az, amikor kecske voltam.

Pista jósnő

2012. okt. 24. 19:13
 28/42 anonim ***** válasza:

Igen sajnos sokan viccet csinálnak belőle, csak szórakozni járnak ide vagy hülyeséget beszélni, na de attól még leírhatnák azoknak akiket tényleg érdekel. De az is ok ha nincs kedved, mert túl sok itt a komolytalan.

Az egyik előző válaszolónak üzenem h nem a lélek tisztaságától függ az h vki emlékszik e. Hanem inkább a elme tisztaságától mert pl meditálni sem lehet zavart elmével. Ez alatt csak azt értem h gyakorlás szükséges hozzá, de sajnos egy gonosz szándékú ember is képes asztrálutazásra, emlékek előhozatalára stb.

2012. okt. 24. 19:44
 29/42 A kérdező kommentje:

Leírom az én emlékemet a saját (vagy másé?) előző életemről, de kérlek ne komolytalankodjátok el.

Egy fal fehér bőrű srác aki képes jeget csinálni egy sereg melyet ö irányít és egy vár ostrom ahol egy vérfürdőt vesz és egy lány akit megment.

2012. okt. 24. 19:53
 30/42 anonim ***** válasza:

Ja így már értelek, szal nem emlékszel semmire.

Erről jut eszembe, hogy a szovjetunioban egészen a 80-as évekig volt egy olyan osztály a rendőrségen akik ezoterikus bűntényekkel foglalkoztak. A főfelügyelő adott is pár riportot evvel kapcs h milyen bűntények voltak. Elég ijesztő, de szerencsére ti csak tudatlan ártalmatlan materialisták vagyok akik így szórakoznak..

2012. okt. 24. 19:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!