Nektek melyik a kedvenc előző életetek?
Figyelt kérdés
Melyik a kedvenc előző életetek, amire emlékeztek. Vagy ha a sajátotokra nem emlékeztek, mások előző életei közül melyik a kedvencetek?
Ha sok válasz jön leírom az enyémet is.
2012. okt. 24. 17:51
11/42 anonim válasza:
es honnan tudod hogy az egy elozo elet, nem pedig csak egy szimpla alom?
12/42 anonim válasza:
Én nem emlékszem sajna de egy látó elmondott párat az utolsóak közül. Viszont az érdekelne h Atlantisz idejében itt voltam e vagy mit csináltam. Sztem írd le amire emlékszel, engem érdekelne ha tényleg tudod, mert saját élményeid alapján villantak fel neked és az érdekesebb mintha ha egy látó mondja el.
13/42 anonim válasza:
Elég súlyos következményekkel járna, ha valaki emlékezne az előző életére.. Valószínűleg összeroppanna a tudat alatt.. Nagyon kevés ember képes emlékezni rá, csak a legtisztábbak. .. Mi csupán álmodunk,álmodozunk..:) de az álmaink tényleg tudnak nagyon érdekesek lenni..:)
15/42 A kérdező kommentje:
Én tudom hogy ez az előző életem és nem roppantam össze.
Mellesleg én más előző életére is emlékeztem már...
2012. okt. 24. 18:18
17/42 anonim válasza:
máséra nemtudsz te agyhalott :D
18/42 Zsizsik666 válasza:
Én sem roppantam ám össze és emlékszem többre is. Máséra, mikor hogy. arra is lehet
19/42 A kérdező kommentje:
Látjátok ? Nem csak én emlékszem máséra is.
Amiért ti nem tapasztaltátok még, nem jelenti azt, hogy nem is lehet.
2012. okt. 24. 18:28
20/42 anonim válasza:
sajátom tapasztaltam de másét nem lehet zszsik 666 meg am is hülye meg poénkodik mindig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!