Louise L. Hay Éld az életed c. könyvét olvasom, és ő úgy véli, születésünk előtt mi választjuk ki a szüleinket, és ők lesznek azok, akik legjobban hozzásegítenek majd az "életleckénk" megtanulásához. (pl. agresszív apa-megbocsátás)
Én nem tudok ebben hinni, nem gondolom, hogy szándékosan ilyen családot választottam volna magamnak..
#9: Magyarázd már meg nekem ki választ olyan anyát aki megöli és megkínozza a csecsemőit, évek hosszú során át.
2012. okt. 3. 22:13
12/19 anonim válasza:
#11 Az, aki fel akarja oldani valamelyik karmikus ciklusát. Ugyanilyen okból választhat az a magzat is, akit édesanyja nem tud kihordani.
2012. okt. 4. 05:06
13/19 anonim válasza:
*jav. a lélek választ, nem a magzat.
2012. okt. 4. 05:13
14/19 anonim válasza:
"Az, aki fel akarja oldani valamelyik karmikus ciklusát. Ugyanilyen okból választhat az a magzat is, akit édesanyja nem tud kihordani."
Remélem, hogy trollkodsz, ha nem, akkor nagyon, nagyon mélységesen szégyelld magadat.
2012. okt. 4. 08:47
15/19 anonim válasza:
Nem. Ilyen egyszerű. Fogantatás, terhesség, születés és onnantól megismerkedünk a szüleinkkel, ők pedig velünk. Nem volt előtte senki és semmi, ahogyan a halálunk után sem lesz. A biológiai lét szükséges a szoftver működéséhez, tehát a tudat, az érzések addig vannak ameddig él az ember. Ne bonyolítsd, úgyis tudod az igazságot csak szeretsz miszutifikálni izgalmas és érdekesnek tűnő fantáziatermékeket. Erre sokan hajlamosak:-)))) Csá
2012. okt. 7. 15:28
16/19 anonim válasza:
ne olvass többet!
2012. okt. 8. 00:08
17/19 anonim válasza:
Antimoddal egyetértek! Véletlenül (pedig nincsenek véletlenek) szóval nem a megfelő helyre kattintottam. Bocs. És mégegyszer hangsúlyozom, ugyanez lenne az én hozzászóülásom is.
2012. okt. 21. 22:19
18/19 anonim válasza:
Igen, a lélek választ. Mégpedig a karma szerint. Az választ rossz szülőket, rossz sorsot, akinek ilyet kell választani a karma miatt, ilyet kell választani, hogy tapasztalatokat szerezzen, és fejlődhessen. Mindenki önző baromként kezdi, és önzetlen felülemelkedett áldott emberré válik a sokadik (talán többezredik) inkarnáció végén.
2012. okt. 21. 22:22
19/19 Ila7 válasza:
Sokszor maga a tudat választ, ha nem elég érett rá, vagy nincs elég "energiája" hozzá, akkor azok a Segítők, akik a következő élettervének összeállításában segítik.
Legtöbbször nem személyeket, hanem az élettervéhez alkalmas környezetet választ. Olyan embereket, akik által a szükséges hatásokat élhetik meg.
De az is előfordulhat, hogy konkrét személyt választ, mert van valami közös feladatuk, közös tanulnivalójuk. Egy csoporton belül például azonos célokat igyekeznek megvalósítani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!