Kedves Zsömle/Lány, a Biblia más néven a Nagy fekete mesekönyv, egy kitaláció, milyen jó nekünk, h egy 2000 éves ácsot követünk mi? Sok lesz már a hittérítő szöveg, templomban elmegy, de kérlek csezd már meg, üdv egy mocskos szemét ateista aki se istenben, sem a humbukokban nem hisz.
2012. szept. 13. 03:19
22/47 anonim válasza:
Szia Magyar hang.
Nem járok templomba.
Jehova tanúja vagyok.
Hát egy kicsit bántó hogy ilyen csúnyán beszélsz, mert Én tiszteletben tartok mindenkit, és még az ellenségemmel sem beszélek, ilyen hangnemben.
De te tudod.:)
Jogod van ateistának lenni.
Mint írtam az egyik válaszomban Én azt teszem amit más ezen a helyen. Leírom a meggyőződésemet, nézetemet, de nem azért, hogy rá erőltessem bárkire.
Egyet lehet érteni, vagy el lehet vetni a szavakat amit ide leírnak.
Közben pedig maradjunk már emberségesek.Nem?
Zsömle/lány
2012. szept. 13. 07:33
23/47 anonim válasza:
"Jehova tanúja vagyok. "
Oké, szerintem itt be is fejezhetjük a vitát. :)))
2012. szept. 13. 10:25
24/47 anonim válasza:
Reinkarnáció, vagyis lélekvándorlás. A lényeges kérdés az, hogy mi is a lélek? Meg kell értenünk és akkor nem kell újraszületnünk. Nem az intellektuális megértésről van szó, hanem az igazi tudásról. Erről szól az önmegvalósítás vagy megvilágosodás.
Zsömlelány, majd akkor térjünk vissza erre a párbeszédre, ha van egyéb bizonyítékod Isten, a túlvilág, és Jézus csodatételeire, mint egy pár 2000 éves, teljesen ellenőrizhetetlen forrás.
2012. szept. 13. 14:33
27/47 anonim válasza:
Lehet,hogy a Zsömlének nincs igaza, lehet,hogy igen, minden esetre van egy hite. A reinkarnációról szinte biztosra vehető,hogy nem létezik, mégis tisztelnünk kell azokat akik abban akarnak hinni.Nem ártanak vele senkinek önmagukon kívül. Van aki szeret butaságokban hinni, nem bűn az.
2012. szept. 13. 18:14
28/47 anonim válasza:
Kedves Zsömle!
Én tiszteletben tartom a hited, annak ellenére hogy nagyon lenézem a keresztény vallásokat, főleg az emberiségben általa okozott károk miatt (lásd: pl történelem). Nem kezdek el olyasmivel dobálózni hogy bizonyítsd be a Biblia igazmondását, (megjegyzem szerintem is egy mesekönyv) mert attól hogy valami bizonyítatlan még lehet valóságos. Viszont szerintem te csak a bibliát ismered, abban hiszel vakon,l valamint a ti tanításaitokban. Ezt abból következtetem, hogy semmit sem tudsz a sátánizmusról, mivel náluk van a legnagyobb tiszteletben az ember, sosem áldoznának így.
Üdv, egy spirituális srác.
2012. szept. 13. 19:23
29/47 anaiszanaisz válasza:
Miért akarsz kikerülni? Ez az Élet rendje.. a mozgás, megújulás. maga az ÉLET!
És nagyon sokat tanul belőle az ember... mégha néha szívás is :)))
2012. szept. 14. 09:15
30/47 anonim válasza:
A Bibliában vannak részek amik bizonyítják, hogy Jézus tanította a reinkarnációt de félre értelmezték. Szó szerint már nem tudom hogy van de Jézus azt mondta (a Biblia szerint) az egyik tanitványának, hogy csak az jöhet le aki egyszer már fönt volt.... meg egy olyan rész is van amikor azt mondja, hogy újra kell születni, és a tanítvány erre azt mondja, hogy dehát nem bújhat vissza és születhet meg.... szóról szóra már nem tudom bocsi. Szóval Jézus is említette a reinkarnációt....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!