Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hogyan lehet reinkarnálódni?

Supporter kérdése:

Hogyan lehet reinkarnálódni?

Figyelt kérdés
És ha megoldható akkor ebben az életben, vagy a következőben lehet-e rá valamilyen úton-módon emlékezni az előző életünkre ?

#reinkarnáció #emlékfelidézés
2012. aug. 28. 23:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

10-eske!

Azért járok ide, mert meg akarom érteni, hogy Ti hogyan gondolkodtok. (Ráadásul a statisztika szerint épp ebben a témakörben vagyok a legeredményesebb.)

Tehát, van a lelkem, ami ugyebár vándorol. Nem emlékszem semmire, hogy mikor hol járt, nem is tudhatom, hogy a jövőben mit fog csinálni, mert nem én irányítom. Akkor nekem mi közöm van a saját lelkemhez? Úgy gondolom gyakorlatilag semmi. Azt csinál, amit akar, ergó teljesen idegen a számomra. Egyáltalán honnan tudhatom, hogy az az én lelkem, nem pedig másé? Azért, mert bennem van? Úgy gondolom, kell a francnak egy ilyen lélek, amit nem is látok, meg gyakorlatilag semmi hasznom belőle. Vigye az akinek kell! Szívesen neked adom, ha szükséged van rá. Erről mi a véleményed?

2012. szept. 4. 09:33
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Nincs reinkarnáció , tehát sehogy.
2012. szept. 4. 22:03
 13/14 anonim ***** válasza:

12-eske!

Azért ez nem ilyen egyszerű! Ha valamit állítasz azt meg kellene indokolnod, vagy a neked nem tetsző állítást cáfolnod, különben a véleményed nem ér egy kalap sz... sem. Bocsi! Nem kioktatni, csak oktatni akarlak. Egy ilyen állítás nem meggyőző, sőt ellenkezőleg. Dacot, ellenérzést vált ki az együgyű emberekben. Ugye érted?

2012. szept. 4. 22:13
 14/14 Lupus ***** válasza:

"Hogyan lehet reinkarnálódni?" - Ez nem fontos kérdés, ha odakerülsz, hogy meg kell tenned menni fog.

"...lehet-e rá valamilyen úton-módon emlékezni az előző életünkre?" - Buddha előtt, mikor megvilágosodott feltárult az összes előző élete. De amíg ezt a szintet valaki nem éri el, addig nem fog ezekre emlékezni, mert nem kész rá.

De a tapasztalatok, amikre szükséged van előző életeidből, az megmarad.

2012. szept. 11. 21:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!