Hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Ha a szellem (egyes elméletek szerint) lenn is létezik és fenn is (szellemtől függ), akkor a lelkünkkel mivan megnyugvás után?

Csak ésszerű válaszokat kérek. Beszemtelenkedők kíméljenek, nekik ott az autópálya xD

2012. aug. 27. 20:40
1 2
 1/13 Supporter válasza:
Nemigazán vagyok benne a témában, de szerintem ha a szellemed megnyugvást talál, akkor vagy mind két helyen jelen lesz egyenlő arányban, vagy megállapodik az egyik oldalon.
2012. aug. 28. 23:02
 2/13 A kérdező kommentje:
De akkor csak a szellemről beszélünk :)
2012. aug. 29. 16:31
 3/13 anonim ***** válasza:

Most a kísértetről beszélsz? Vagy a test lélek szellem háromság kapcsolatáról a "földel" és "éggel" (fenn)

az utóbbira válaszolok mert a kísértetek nem érdekelnek és ez a reinkarnációs topik.

Olvastam olyanról, hogy sokan önmagukkal, egy felőbb énnel azonosítják például az őrangyalokat, esetleg egy személyes isten-én szerűséget. Ez lehet hogy a szellem feladata. ennyit tudok róla.

Nyugalomra talál a lélek, a nirvanában. Bár én ebben kevéssé hiszek. A lélek szerintem egy örök körforgásban van pont mint a temrészet, mivel a természet része.

ennél ésszerűbb nem tudok lenni.

2012. aug. 29. 18:03
 4/13 A kérdező kommentje:
Lélek és test. Semmilyen kísértet és egyéb paranormális dimenzió :D
2012. aug. 29. 18:18
 5/13 A kérdező kommentje:
*jav.: Lélek és szellem (test nélkül)
2012. aug. 29. 18:19
 6/13 anonim ***** válasza:

Amit léleknek neveznek az a tudat, a gondolkodás és az érzetek és érzelmek együttese. Ilyen egyszerű ez sajnos. Együtt él a testtel, ha meghal a biológiai test nem létezik tovább.

Mondjuk a gondolatok tovább léteznek(ha úgy tetszik ,,továbbélnek") az alkotásokban, írásokban, stb...

Ez van.

2012. aug. 31. 10:54
 7/13 A kérdező kommentje:
De akkor a lelkünkkel mivan megnyugvás után azt tudja esetleg valaki?
2012. aug. 31. 16:14
 8/13 toth.peter ***** válasza:
Gyere el Újpest Szellemdüllőre és ott megoldást találhatsz
2012. aug. 31. 16:26
 9/13 A kérdező kommentje:
5 perc jó?
2012. aug. 31. 16:47
 10/13 A kérdező kommentje:
A lélekre vagyok kíváncsi.
2012. szept. 1. 19:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!