Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Karma, reinkarnáció, átok...

Karma, reinkarnáció, átok vagy mi az ami miatt ilyen gyomorúságos életem van?

Figyelt kérdés
Semmiben nincs szerencsém,senkim nincs(a természet elvett tölem mindenkit),egyedül vagyok a nagyvilágban.Semmi jó,és értékelhetö nincs bennem,egy fillért sem ér az egész életem.Nem érzem magam hasznosnak sem az életben,se szép,se inteligens se semmi nem vagyok.Csak az a kérdés mitöl vagyok így "megáldva"?

2012. aug. 13. 15:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem leírtam ugyanazt, mint az első kommentelő, de szerencsére elolvastam előtte. Pontosan, nem szabad a karmára, szerencsére, átkokra meg ilyesmikre fogni a történteket. Nincs semmi felsőbb hatalom, ami valami ködös okból megvert téged minden rosszal, egyszerűen a véletlenek összjátékaként így alakultak a dolgok. Csakis te magad vagy az egyetlen, aki változtathat, azokkal a dolgokkal, amiket nem tudsz befolyásolni, nem kell aggódni. Fel kell vállalnod a felelősséget saját magadért, és komoly erőfeszítéseket kell tenned annak érdekében, hogy kevésbé érezd nyomorultnak magad. Sajnálni magad a legfeleslegesebb és leggyengébb dolog, csak pazarlod vele az időd, energiád, és lehúzod magad.
2012. aug. 16. 10:34
 12/13 anonim ***** válasza:

Mindegy hogy rühelled e magad vagy sajnálod e, a lényeg, mindkettő negatív megerősítés. Azt kapod amit bevonzol és ahogy hozzáállsz. (egy pesszimista még egy pozitív eseményt is katasztrófának fog fel amúgy de ezt nem konkrétan rád mondom).

Szerintem neked pozitív megerősítések kellenének. Pl tükörbe nézel és elmondod magadnak: "Szeretlek. Megígérem, hogy tisztelettel és kíméletesen fogok bánni veled, hiszen megérdemled, csodálatos vagy."

Vagy vmi hasonlót. Tudom hogy ez ilyen negatív állapotban nagyon nehéz. De hidd el hogy minden hozzáállástól függ. És ha jön egy probléma és történik valami szar? Kihívásnak kell felfogni. Hogyan tudom megoldani és hogyan tudok továbblépni. Ebben áll a fejlődés. Puszta ellenállás meg csak hátráltat. Egyedül te tudsz ezen változtatni és leküzdened az ellenállásod.

Amúgy értem miről beszélsz. Nagyon is bele lehet fáradni a pofára esésekbe. Új perspektívát kell találni azaz új nézőpontot. Pl kezdetnek csináld azt amit szeretsz. Hobbik? Akármi amiben örömöd lehet (lehet ez apró dolog is).

Nem tudom hogy volt szó szerint az idézet, de szerintem a legjobb tanács volt, hogy 'a legjobbat hozd ki magadból, mert ha valaki teljes szívvel küzd, barátságosan; akkor nem számít, hogy sikerül e elérni a célt vagy sem ha megtett minden tőle telhetőt'

Talán nem látod most a megoldást, nekem is évekbe telt amíg rájöttem hogyan tudnék túllépni a dolgaimon. =/

És persze mindenkinek a saját problémája a legtragikusabb. Biztos vagyok benne hogy rengeteg pozitív tulajdonságod van és mg sok jó dolog fog veled történni.

A Müller Péteres válaszolóval egyet értek

2012. aug. 19. 21:31
 13/13 moncsi_csi válasza:
figyelj ide, téged,engem és mindenkit valamiért küldtek a földre. Mit szeretsz csinálni? vannak barátaid? higgy magadban, és semmi baj nemlesz! nekem nincs nagypapám, mindakettőt úgy szerettem,mint gyerek az anyját. kimész a szabad ég alá, és beszélsz a szeretteidhez. kérdéseket teszel fel nekik.hidd el, hülyén hangzik, de háromévesen hagyott el engem az egyik nagyapám, és még most is úgy emlékszem rá, mintha még most is élne. ez nem karma, sem reinkarnáció, átok meg főleg nem!
2012. aug. 26. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!