Karma, reinkarnáció, átok vagy mi az ami miatt ilyen gyomorúságos életem van?
Mindegy hogy rühelled e magad vagy sajnálod e, a lényeg, mindkettő negatív megerősítés. Azt kapod amit bevonzol és ahogy hozzáállsz. (egy pesszimista még egy pozitív eseményt is katasztrófának fog fel amúgy de ezt nem konkrétan rád mondom).
Szerintem neked pozitív megerősítések kellenének. Pl tükörbe nézel és elmondod magadnak: "Szeretlek. Megígérem, hogy tisztelettel és kíméletesen fogok bánni veled, hiszen megérdemled, csodálatos vagy."
Vagy vmi hasonlót. Tudom hogy ez ilyen negatív állapotban nagyon nehéz. De hidd el hogy minden hozzáállástól függ. És ha jön egy probléma és történik valami szar? Kihívásnak kell felfogni. Hogyan tudom megoldani és hogyan tudok továbblépni. Ebben áll a fejlődés. Puszta ellenállás meg csak hátráltat. Egyedül te tudsz ezen változtatni és leküzdened az ellenállásod.
Amúgy értem miről beszélsz. Nagyon is bele lehet fáradni a pofára esésekbe. Új perspektívát kell találni azaz új nézőpontot. Pl kezdetnek csináld azt amit szeretsz. Hobbik? Akármi amiben örömöd lehet (lehet ez apró dolog is).
Nem tudom hogy volt szó szerint az idézet, de szerintem a legjobb tanács volt, hogy 'a legjobbat hozd ki magadból, mert ha valaki teljes szívvel küzd, barátságosan; akkor nem számít, hogy sikerül e elérni a célt vagy sem ha megtett minden tőle telhetőt'
Talán nem látod most a megoldást, nekem is évekbe telt amíg rájöttem hogyan tudnék túllépni a dolgaimon. =/
És persze mindenkinek a saját problémája a legtragikusabb. Biztos vagyok benne hogy rengeteg pozitív tulajdonságod van és mg sok jó dolog fog veled történni.
A Müller Péteres válaszolóval egyet értek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!