Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Csakis olyan személyek reinkar...

Csakis olyan személyek reinkarnációja lehetünk akik azon a napon hunytak el, amikor születtünk?

Figyelt kérdés
2012. aug. 6. 00:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
44%
Én azért hiszek a reinkarnációban, mert nem tudom elfogadni, hogy a halál után semmivé lesz az ember. Az oké, hogy a teste elporlad, de az ember maga hová lenne? A mennyországban és a pokolban nem hiszek, fantázia, direkt rendkívül szemléletesen ábrázolva. Számomra könnyebb úgy élni, hogy újrakezdhetem majd az életem máshol, máskor, másmilyen kinézettel, egyfajta vigasz.
2012. aug. 12. 11:59
 22/23 anonim ***** válasza:
49%
Nagyon nehéz olyan embereket meggyőzni, akik a tudomány egy szűkebb területét látják, kutatják. Azt a tudományét, aminek a téziseit valakik már olvasható, tanítható formában elfogadtatták, és mivel más, a tudományos körökben elfogadható tézist még nem állítottak fel, ezt tanítják, és a gólyák ezekből kezdenek építkezni jobb híján. Keveseknek adatott meg az a küzdelmes út, "úttörő", akik mindent félredobva, saját kútfőjükből merítve fedezik fel, és állítják fel új elméleteiket akár indrekt módon is. Annyira parányiak vagyunk a világegyetemben, és itt a földünkön a három dimenzióban megtanultak, és azok alkalmazása a tudomány lassú előrehaladását teszi csak lehetővé. Természetesen, ahogy vannak háttéhatalmak, úgy vannak a kutatásnak is olyan szegmensei, amelyek nem publikusak, de léteznek, és kevesek kiváltsága ezek kutatása. Nem magyaráznám meg miért, mert aki nem fogja fel magától, annak sokat kell még fejlődnie. Azok, akik túl csökönyösek a tudomány határmezsgyéin létező megmagyarázhatatlan anomáliák elfogadására, vagy egyáltalán azok létezhetőségének elfogadására, nem elintélendők. A saját szakterületük kutatása és munkájuk annyi időt von el tőlük, hogy nem marad idejük a tudomány egyéb területeit állandóan pásztázni ezért tudatlanságukból fakadóan legalább bölcsen tennék, ha hallgatnának és figyelnének. Sok terület van, amivel nem tudnak mit kezdeni, de tudott dolog, hogy a fejlett hatalmak ezeket a területeket teljes erővel kutatják, és eredményeik nem publikusak, mert azzal a tudással eluralkodna a káosz a fölünkön. Ha a tudományos világ képviselői összedugnák a fejüket (régészek, vallástörténészek, phszichológusok, vatikáni kutatók, génkutatók, sarkvidéki kutatók, csillagászok, fizikusok, kémikusok,paranormális képességekkel született emberek, és még jó néhány területet említhetnék) nagyon sok mindenre fény derülhetne, de kétlem, hogy nagyobb publicitást kapna, mert nem érdeke bizonyos köröknek a valóság megismertetése. Egyszerű emberek számára felfoghatatlan. Ezért nincs értelme komolyabb vitáknak.
2012. aug. 12. 22:20
 23/23 anonim ***** válasza:
0%
én edző voltam most kocka vok
2012. aug. 16. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!