Tudok azért tenni valamit, hogy a Nagyapámnak, aki tegnap halt meg, a gyerekem legyen a reinkarnációja?
14 éves vagyok,fogalmam sincs,hogy mikor lesz gyerekem...Tegnap meditáltam,és elképzeltem,hogy a Papával beszélgetek.Elmondtam neki,hogy mennyire hálás vagyok,hogy apám helyett apám volt és még sok más dolgot,amit köszönök neki. Nem akarok tőle örökre elbúcsúzni :(
Nagyon közel állt hozzám ,Apám nagyon korán meghalt, és onnantól kezdve a Papa volt a példaképem,és a legkedvesebb ember számomra. mit tehetnék ?
Te meg bunkó vagy...
Figyelj...ezért mi nem tehetünk semmit sajnos...
nem fogod megtudni ha esetleg mégis...
ha majd nagyobb leszel, meg fogod érteni...
úgy tartják akik hisznek benne...(én sem vagyok teljesen szkeptikus;), h a lélek választja ki maga,h hova szeretne leszületni...ezt sajnos nem tudjuk befolyásolni...
drakonak szolics!Te mekkora egy tahó vagy!
Kedves Kérdező!
Szerintem ha létezik a reinkarnáció akkor az a halál pillanatában mehet egy újjászületett testbe,nehéz lehet számodra,Én csak azt tudom mondani hogy a papád biztosan jó helyen van ahol nincs szenvedés ,se egyéb.Neked csak annyi a dolgod hogy megőrizd őt az emlékeidben olyannak amilyen volt,és éld az életed tovább!Még sok minden vár Rád.Őszinte részvétem!
Üdv!
A papa figyel rád fentről...
ő is azt szeretné, h boldog, teljes életet élj...
tudom, h szomorú vagy...ez természetes...de idővel feldolgozod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!