Hisztek a karmikus párokban?
Természetesen van ilyen, de nem mindig párként, lehet egy másik életben szülő-gyermek, testvéri viszony, vagy akár szoros barátság is. A lényeg az együttműködés, egymás kölcsönös segítése, és ez mindig egy nagyon mély megértéssel, odaadással társul.
Nem egy és két olyan esetet hallottam, amikor egy ilyen pár például elvált: nem az volt a lényeg, hogy végig együtt maradjanak, hanem pl. közösen megtapasztalják a szerelem vagy akár az elválás élményét.
"honnan lehet megtudni hogy az e?"
Egy nagyon szoros, "lelki" kapcsolat van köztetek. Ismeritek egymás minden rezdülését, rá vagytok hangolódva egymásra. És persze elmaradhatatlan érzés az odaadás, a felelősség a másik iránt (ami persze belülről jön, és nem egy szerep - szülő, tanár stb. - az oka).
"és hogy mi a feladatunk?"
Passz, ezt legfeljebb előző életeket feltáró hipnózis során lehet előszedni szerintem. De nem is fontos, hiszen úgyis megvalósítjátok azt, mégha nem is "tudatosan".
Ez egy nagyon romantikus és imádnivalóan cukkcsy-mukkcsy ötlet, de szerintem nagyon erős túlzás...
Épp az előbb írtam ilyesmiről egy másik topikban, olvasd el, ha érdekel!
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__reinkarnacio-es-karm..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!