A karma nem egy olyan dolog amit csak úgy fel lehet oldani! Persze a sok csaló jópénzért biztos elintézi ezt is neked. Életeken át tartó hosszú munka gyümölcse a nirvana..... nem valami hókuszpókuszé.
2012. júl. 15. 05:00
2/12 A kérdező kommentje:
Nem a nirvánába akarok eljutni, csupán 1-2 rossz dologtól megszabadulni az életemben! Évek óta nem tudok megszabadulni tőlük, ezért jutott eszembe, hogy karmikus oka lehet annak, h még mindig jelen vannak az életemben. Szeretnék továbblépni.
2012. júl. 15. 08:08
3/12 anonim válasza:
De csak úgy tudsz továbblépni ha szembenézel velük értsd már meg! Csak úgy nem lehet eltüntetni 1-2 dolgot a karmádból!
2012. júl. 15. 18:47
4/12 A kérdező kommentje:
Szembenézel velük... szerinted nem teszem??? nem is értelek... :/
Nem azt mondtam, hogy máról holnapra van karma, nincs karma, hanem az érdekelt, hogyan lehet ledolgozni. De már hasznos hozzászólások híján utánaolvastam a dolognak! :)
2012. júl. 15. 20:16
5/12 anonim válasza:
Nagyon egyszerű. Fogd fel, hogy nem létezik karma és megoldódik. Addig-ameddig mindent a karmára fogsz kényelmesebb, de egyben nehezen találsz megoldást a problémákra.Nincs karma, élet van. Egyszeri,megismételhetetlen, gondolkodj és éld az életed.
2012. júl. 16. 09:46
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Sajnos (szerencsére! -nézőpont kérdése) nem tudtok arról meggyőzni, hogy csak egy életünk van. Nem is erre irányult a kérdésem, hiszen az ebbe vetett meggyőződésem megingathatatlan.
2012. júl. 16. 12:39
7/12 anonim válasza:
"Nem a nirvánába akarok eljutni, csupán 1-2 rossz dologtól megszabadulni az életemben!"
A válasz marha egyszerű...:)
Őszinte MEGBÁNÁSA bármely korábbi helytelen, rossz tettednek, szavadnak, gondolatodnak.
ui.: a megbánás nem egyenlő a sajnálattal és bánkódással.
János evangéliumából tudhatod hogy az Atya szeret téged és megbocsát ha tiszta szívvel kéred a bocsánatát. Hoppá!
kedves karma-konzervatívok, a karma nincsen kőbe vésve, Jézus is csak a homokba írta(Az vesse rá az első követ...)Ugyebár!
2012. júl. 17. 10:54
9/12 anonim válasza:
A lényeg, a MEGÉRTÉS! Amíg nincs megértés, megy a karma körbe-körbe. Meg kell érteni az élethelyzeteket. A megbocsátással elengedni azokat, akik hozzánk kötődnek. Így szabaddá válunk. Csak azt nem tudom, pl. egy többszörös gyilkos hogyan és mennyire tudna könnyíteni a karmáján? Mondjuk ebben az esetben nagy a valószínűsége, hogy nem is fog őszinte megbánást gyakorolni. Balogh Béla az mondta, ha valakinek buzogánnyal kivertem a fogait (előző életben), azt egy fogorvos által végzett foghúzásra is lehet redukálni..
2012. júl. 18. 13:37
10/12 anonim válasza:
És ha már magadtól utánaolvastál, kedves kérdező, akkor hadd kérdezzem meg: mire jutottál? Érdekel a nézőpontod...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!