Szerintetek az nagy baj, ha nem a saját utamon járok?
Még a nyár elején voltam egy szakembernél, aki megállapította, hogy nem a saját utamat járom, nem azt az énemet élem, amit kiszabtak nekem.
Ezt onnan állapította meg, hogy megnézte az államat, és, mivel enyhén előreugró, mondta, hogy alapvetően törtető, vezető típus vagyok, és mindent, szinte sietve megteszek a céljaim eléréséért. Legalábbis ezt a "típust" szabták meg nekem, és én az "orral előreugró" típus életét élem. Viszont vannak néha "keveredések", vagyis néha vegyesen élem a két típust.
Gyakran ezért vagyok nyugtalan, feszült, izgatott a szakember szerint.
18/F
drakonak szolics
Én is így érzem helyesnek.
Nem szeretnék ilyen önismeretekre szert tenni, mert szerintem is butaság a kinézet alapján határozni, és tényleg nagyon összetett lények vagyunk lelki szempontból.
Nekem is ez a véleményem.
Az állad alapján mondta ezt meg?
Ne mondjátok már, én ezt nem hiszem el, hogy ilyen "szakemberek" vannak!
Hülyeség, hülyeség, hülyeség!
Még akkor is felidegesítem magam, ha valaki horoszkóp alapján mondja meg, hogy mit kellene tenni a másiknak, nem még akkor, ha az álla alapján...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!