Szerintetek az nagy baj, ha nem a saját utamon járok?
Még a nyár elején voltam egy szakembernél, aki megállapította, hogy nem a saját utamat járom, nem azt az énemet élem, amit kiszabtak nekem.
Ezt onnan állapította meg, hogy megnézte az államat, és, mivel enyhén előreugró, mondta, hogy alapvetően törtető, vezető típus vagyok, és mindent, szinte sietve megteszek a céljaim eléréséért. Legalábbis ezt a "típust" szabták meg nekem, és én az "orral előreugró" típus életét élem. Viszont vannak néha "keveredések", vagyis néha vegyesen élem a két típust.
Gyakran ezért vagyok nyugtalan, feszült, izgatott a szakember szerint.
18/F
Uram Isten!Kinél jártál te??
Jó sok marhaságot összehordott, nem is értem, hogy hiheted el.
Elég olvasott vagyok ebben a témában és bár nem hiszek benne 100%-ig , azért elgondolkozom a reinkarnációs elméleteken.
Nos,ami viszonylag elképzelhető magyarázatnak látszik az az, hogy születésünk előtt a szellemi vezetőink jelenlétében megtervezzük az életünket.Ezzel együtt a szabad akaratunk is megmarad.Tehát, eltérhetsz a választott úttól, az nem baj, viszont akkor valószínűleg nem tapasztalod meg , nem tanulod meg rendesen azt, amiért ezt az életedet éled.Ezért nagyobb az esély arra, hogy újra születsz majd és egy következő életben nézel majd szembe azzal a kihívással, amit most esetleg elmulasztottál.
Másik dolog az, hogy állítólag, akik nem a saját útjukat járják, azok érzik ezt.Érzik, hogy valami nem igazán stimmel az életükben, ez nyilván zavaró lehet.De ha te elégedett vagy az életeddel, akkor folytasd csak ezt az utat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!