Utazhat valaki a múltjába vagy előző életébe meditációval, regressziós hipnózissal, vagy bármilyen más módszerrel?
Figyelt kérdés
2008. máj. 2. 22:44
11/16 Valaki Renáta válasza:
Ha még egy személy jelen van a hipnózisvezetőn kívül, vagy esetleg felveszed kamerával az egészet máris védve vagy.
Egyébként a hipnózisvezető tesz fel neked kérdéseket és te válaszolod meg, és a kérdésekkel nem sugallhat semmit.
Ha van egy dolog ami érdekel valakit és más módon nem juthat el a tudáshoz, csak a saját döntése hogy él-e ezzel a lehetőséggel, vagy esetleg nem tesz szert erre a tudásra.
(Az idő relatív, még a jelen cselekedeteink is hatással lehetnek nemcsak a jövőre de a múltra is.)
12/16 anonim válasza:
Utazhatsz,igenis létezik a dolog! Többet megtudhatsz,ha rákeresel a neten a következő címszó alatt: "reinkarnációs hipnózis" Esetleg így:"regresszív (vagy regresszziós) hipnózis"
13/16 anonim válasza:
Nem működik, az ilyen "emlékek" félrevezetnek.
Amúgy a legtöbb embernek nem is volt előző élete, vagy csak egy, de az is az előző nemzedékben és nem az ókorban,
mert az emberiség gyorsan szaporodik.
16/16 anonim válasza:
Volt egy visszatérő álmom tizenegy éves koromban: egy lépcső alján álltam, ami kétfelé ágazott, és nagy szomorúságot éreztem. Tizenöt esztendős voltam, amikor nyaralni mentünk a szüleimmel, és ellátogattunk egy kastélyba is. Az előcsarnokba belépve megdöbbenve ismertem fel a lépcsőt, amit oly sokszor láttam álmomban. Ekkor felsoroltam édesanyámnak a szobákat is, hogy melyik helyiség hol található, ki lakott benne. Az idegenvezető mindent megerősített… Később egy barátom ajánlott egy médiumot, aki reinkarnációs utaztatást is végez. Elmentem hozzá, és a meditáció során ismét e kastélyba látogattam el. Ekkor jöttem rá, hogy ki is voltam előző életemben: tudtam a nevem, a rangom, ismertem az akkori édesanyámat és férjemet is. Világossá vált előttem az is, hogy miért kell emlékeznem: akkori énem elvesztette a gyermekeit, a lépcső két ága pedig a gyerekszobákhoz vezetett… Később kutatni kezdtem, és a könyvtárban sok tényszerű anyagot, dokumentációt találtam az előző életemről. Kiderült, hogy a valóságban is minden úgy és akkor történt, ahogy azt a meditáció során tapasztaltam. Ezután kezdtem el képezni magam, és elvégeztem egy tanfolyamot, hogy utaztatóként praktizálhassak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!