Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A halál után a lelkünk megszűn...

A halál után a lelkünk megszűnik? Vagy egy másik életem lesz?

Figyelt kérdés
Mi történik szerintetek?

2012. jún. 24. 22:45
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
37%
A hké és a halál azért más. Arra mondom, hogy még senki sem járt a Valhallában, nem járt a mennyországban, nem reinkarnálódott és úgy tért vissza a halálból.
2012. jún. 25. 08:51
 12/36 anonim válasza:
0%
Utazás előző életbe? Nem hallottatok róla? Sok olyan embert ismerek aki meg is tapasztalta.
2012. jún. 25. 09:16
 13/36 anonim ***** válasza:
60%

Az már hókuszpókusz, abban nem hiszek:)

Az agyat fantasztikusan lehet manipulálni. Rengeteg inger ér minket manapság, filmek, média, internet útján, ezekből az agy képez egy fantáziaképet. Ezek inkább a vágyaink kivetülései, mint valós utazások.

2012. jún. 25. 09:36
 14/36 Antimod ***** válasza:
40%

"nem reinkarnálódott és úgy tért vissza a halálból."

Stevenson remek kutatásai (abszolút tudományos módszerekkel dolgozott, és ő maga egyébként szinte végig szkeptikus maradt - egész addig, amíg már egyszerűen nem lett volna értelmes annak maradni) ilyenek. Többezer gyereknek egyértelmű emlékei maradtak előző életéből, olyanok, amikről új életében még nem is hallhatott. Felismerte az egykori önmaga családtagjait, elmondta a szóban forgó személy rejtett szokásait, halálának körülményeit, stb. Elég részletes, és elég hiteles bizonyíték a reinkarnációra, még ha közvetett is. Ennél jobb egyelőre nincsen, és talán nem is lehet.

2012. jún. 25. 10:41
 15/36 anonim ***** válasza:
44%
Ezekben nem hiszek, ettől függetlenül elfogadom, aki hisz benne, majd ha odakerülök, meglátom, mi lesz, nem mondom, hogy kíváncsian várom:)
2012. jún. 25. 10:51
 16/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok kommenteket! Nem létezik a lélek? Én nem is tudom elképzelni, hogy a halál után egyszerűen megszűnünk.. De akkor meg egy másik élet kezdődik? Talán már a 50-ik?
2012. jún. 25. 18:10
 17/36 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem valami olyasmi, ami mindannyiunk képzeletét felülmúja.

Szerintem az elsőknek igazuk van, te megszűnsz, viszont szerintem a lényeged, az alapok megmaradnak. Volt egy fizikus, Morgan Freeman műsorában, aki arról beszélt, hogy azok az elektromos impulzusok továbbterjednek a levegő atomjain keresztül. Valami mindenképp marad belűled. De egyszer majd mindenki megtudja.

2012. jún. 26. 19:50
 18/36 anonim ***** válasza:
0%
*felülmúlja
 19/36 anonim ***** válasza:
0%
* így látszik már írni sem tudok
 20/36 anonim ***** válasza:
0%
*úgy, bocsi keveset aludtam és sötétben gépelek
2012. jún. 26. 19:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!