Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Reinkarnációs utazás? Mennyibe...

Reinkarnációs utazás? Mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm mondta, hogy ő olyan embernél volt, aki nem mondott árat, csak hogy annyit adjon, amennyit gondol. De mégis mennyit illik adni ilyesmiért? Ahol pedig vannak fix árak, ott kb mennyibe kerül egy ilyen utazás?
2012. jún. 2. 22:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
37%

Unalmas vagy, kedves 66%-os. :)

Attól, hogy minden kérdésnél leírod, hogy nincs előző élet attól még nem lesz igaz.

2012. jún. 5. 10:38
 12/15 anonim válasza:

Ha neked meglenne a tudásod hogy utaztass akkor mennyit várnál el? Végülis neked nem kerülne többe 1-2 óránál,az pedig a szabadidődből kerül levonásra.

Nem tudom milyen egyéb képzettsége van még az utaztatódnak de jó ha érti a dolgát terapeuta téren is.Ezt azért jegyzem meg mert olvastam már múltkor egy történetet a témáról és megosztom..röviden,kicsit másként.

Az alany az utazáson látta amint az apja szíven lövi az anyját aki azonnal meghal---visszatérve jelen életébe,a gyilkos személy ismét éppen egy családtagjaként van jelen.Segítség nélkül nem tudta feldolgozni amit átélt az utazás alatt és végleg megromlott a kapcsolatuk.

2012. jún. 5. 15:03
 13/15 anonim ***** válasza:
52%
Bármennyibe is kerül az is túl sok érte szerintem:-))
2012. jún. 7. 16:49
 14/15 Milibindi ***** válasza:
9 es , de van! Én voltam utazáson **son én 3000 t fizettem 3 órára. Elég meggyőző pl én a megrögzött vega aki undorral néz az ételre már akkor is, ha a közelében volt a hús lelkismeret furdalásnélkül ettem a nyulat, a szerelmem az egyik tanárom volt,( aki jelen életben sokkal idősebb és extra ronda)nem az a férfi akiért oda vagyok , arzénnal lettem öngyilkos hazaérvén első dolgom volt a neten utána nézni az arzén mérgezésnek, már épp elkönyveltem volna hát mégsem igaz mikor ilyeneket olvastam hányás hasmenés mikor az élettani hatásokat olvasva megtaláltam pontosan azt amit láttam nyelőcső fájdalom eszméletvesztés halál. Fogalmam nem volt róla, csak annyit tudtam mint mindenki. Viszont olyanra ne menjetek ami hipnózissal történik az veszélyes lehet.

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
2012. júl. 5. 00:06
 15/15 Milibindi ***** válasza:
Igen 12 es ezért írom, hogy nem mindegy hova mész **t tudom biztonságos elkőször 4 energia kezelés kell addig nem utazhatsz, ez ilyen energia védelem is,aztán ami rosszat látsz hozzá teszi az utaztató te csak külső szemlélője vagy az eseményeknek jelenéletbe nem hozod át és tényleg nem viselt meg semmi kivéve a húsevést ugye ott nem volt ilyen hisz az átlag embernél ez normális dolog. Én a barátnőm ajánlására mentem el , ajánlani tudom .Első 5 aminek jönnie kell ez lehet jelen is , utána lehet irányított pl miért van rossz viszony a szomszéddal? Mást nem ismerek ezt tudom ajánlani, barátnőmnek az utaztató mondta, hogy a hipnózisos veszélyes arra nem szabad menni

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
2012. júl. 5. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!