Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Úgy érzem, hogy összetartoztun...

Úgy érzem, hogy összetartoztunk a múltban? Ezt megtudom reinkarnációs utazás során?

Figyelt kérdés

Van egy ember, akivel nagyon rövid kapcsolatom volt pár éve. Még mielőtt találkoztunk volna (interneten tartottuk a kapcsolatot) úgy éreztem, hogy valami húz felé. Amikor megláttam, azt éreztem, hogy egymáshoz tartozunk. Aztán vége lett, de mindig vissza-visszatér az életembe és még mindig ugyanazt érzem, hogy nekünk kell hogy jövőnk legyen, mert olyan mintha az életem szerves része lenne. Pár hete beszélt egyik ismerősöm arról, hogy volt ilyen utazáson, és elkezdtem gondolkodni, hogy talán nem is a jelenben vagy a jövőben kapcsolódunk egymáshoz, hanem talán a múltban volt így. Ez lehetséges vagy csak beképzelem az egészet?

Ha reinkarnációs utazásra megyek (egyébként is tervezem) azt tudom, hogy konkrét időbe vissza tudnak vinni, de vajon azt is lehet, hogy én konkrétan azt szeretném megtudni, hogy ennek az embernek volt-e köze hozzám a múltban?

2012. jún. 1. 20:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
13%

Persze,lehetséges.

Valószínű,hogy egy lélektársadról van szó,és addig fogtok találkozni és eggyüttmaradni,amíg ebben az életben megoldjátok azt,amit a múltban nem!

Lehet ez gyerek,házasság,segít neked egy betegségben,vagy fordítva...

2012. jún. 1. 20:51
 2/12 anonim ***** válasza:
56%

Senki nem tud vissza vinni az előző életedbe,mert nem tudja bebizonyítani,hogy a reinkarnáció létezik. Aki ezt állítja,az átver.

Egy ismerősöm felkeresett egy ilyen "szakembert",hogy vigye vissza a múltba. Híres pasas volt,és 10 ezret kért az "utazásért". Az ismerős ragaszkodott ahhoz,hogy amíg ő "utazik", a barátja felvegye videóra,a beszélgetéseiket.

A pasas nem egyezett bele,mert szerinte egy idegen zavarná a múltba menést.

Az ismerősöm számára ezért egyértelmű,hogy az egész csak csalás. Ha nem az lenne,akkor felvehetett volna minden történést.

2012. jún. 1. 21:29
 3/12 A kérdező kommentje:

Ha az ismerősöd eleve hitt volna benne, akkor eszébe sem jutott volna kételkedni szerintem.

Mert ha hisz benne, akkor abban is, hogy valóban látni és érezni fog dolgokat, amikre nyilván az utazás után is emlékezni fog. Így felesleges felvenni.

Plusz, ha hitt volna benne, akkor elhiszi azt is, hogy egy harmadik személy csak zavaró tényező.

Én hiszek ebben, ismerősöm már utazott, tapasztalt, számomra ő hitelesebb forrás, mint egy szkeptikus ember, aki mégcsak meg sem próbálta.

Így nyilván ő valóban nem tudja igazolni, hogy az utazás lehetséges, de tapasztalat híján cáfolni sem tudja.

2012. jún. 1. 22:24
 4/12 anonim ***** válasza:
63%

Nem mindenkit lehet ám hipnotizálni, és aki a feje búbjától a lábujja végéig elhiszi, hogy van ilyen, amit tudatosan vagy tudat alatt gondol, azt vetíti ki az ilyen reinkarnációs utazás során. Ha nagyon akar hinni abban, hogy az adott emberrel összetartoztak, úgy azt fogja "álmodni" hogy márpedig nekik közös volt a múltjuk, és a sors is azt akarja, hogy újra együtt legyenek. Így működik az agy, amit nagyon el akar hinni az ember, arra mindenféle igazolást gyárt.

Pl. ha nagyon azt akarod hinni, hogy elátkoztak, minden lefelé fog esni, mert ügyetlenkedsz, és semmi sem sikerül, mert bemagyarázod magadnak, hogy úgysem fog, így teszel róla, hogy ne is sikerüljön. Így igazolva látod az elméleted.

De a szellemjárta házaknál is ez a helyzet. Kintről hallasz egy hangot, és máris azt hiszed, hogy a kísértet garázdálkodik a másik helyiségben, de ugyanígy ha lefújja a szél a mittudoménmit az asztalról, nem a szélre fogod fogni, hanem mindjárt felkiáltasz, hogy csak a szellem lehetett.

2012. jún. 2. 09:23
 5/12 anonim ***** válasza:
25%
Ezeket a "visszavivő" hipnózisokat csak akkor szabad nekik megtenni, ha gyógyítanak vele. Csak kíváncsiságból nem szabad kérned. Ha ilyet kérsz, aki megteszi, nem igazi beavatottja a "szakmának". Az igaziak csak akkor csinálják, ha az illetőt ezáltal gyógyítja ki egy súlyos betegségből.
2012. jún. 2. 15:14
 6/12 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy súlyos betegségem nincs, de az életem soha nem lesz boldog, amíg nem zárom le azt, aminek vele kapcsolatban nincs köze ehhez az életemhez.

Sok kapcsolatom ment már rá erre, és félek hogy a mostani is rá fog, ha nem zárom le. De hiába határozom el, hogy nem gondolok rá, ha folyton ő jár a fejemben. Hiába nem keresem a társaságát, ha úgy érzem összetartozunk. És ez szenvedés, akárhonnan is nézzük.

2012. jún. 2. 16:54
 7/12 anonim ***** válasza:
51%
Ez egy ,,sima" szerelmi vonzódás. Ilyenkor be tudják persze beszélni neked, hogy előző élet, meg hasonló kamuk, de nem erről van szó. Az emberek egymáshoz,főleg a hasonlóhoz történő vonzódása misztikus és érdekes de semmi köze a nemlétező előző élethez. Egy pszichoanalitikus talán ki tudná bogozni, hogy mi a fő oka, de szerintem nincs szükséged erre, egyszerűen fogadd el, hogy még mindig nagyon vonzódsz hozzá mert ő az aki a leginkább megfogott valamivel. Ne is keresd az okát, örülj neki, hogy neked sikerült megtalálnod azt az egyet.
2012. jún. 2. 17:14
 8/12 A kérdező kommentje:

Nem örülök, mert már 4 éve véget ért, és akkor sem tartott tovább 1-2 hónapnál. Nem volt komoly. Ő mégcsak nem is szeretett igazán, részéről csak fellángolás volt, vagy még annyi sem.

És már rég el kellett volna felejtenem, mert azóta már voltam szerelmes, nem is egyszer.

És évente párszor újra belép az életembe. Ő nem érez semmit, bennem újra előjön valami, amit már szerelemnek sem neveznék. De nagyon erős kötődés, erősebb mint bármi más.

2012. jún. 2. 17:36
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha ennyire kötődsz hozzá akkor valóban szükséged lehet segítségre. Előző élet nincs, de a kötődési zavarodat tudnák kezelni ha szeretnéd. Utóbbi esetben inkább keress egy pszichológust szerintem. Ne parát hanem igazit.

Egyébként igaza van annak a válaszolónak aki azt írta, hogy az így működik. Aki valamiben nagyon akar hinni az hinni is fog,mindenről hajlamos aztképzelni, hogy az ő elképzelését támasztja alá.

2012. jún. 5. 10:21
 10/12 anonim ***** válasza:
82%
Biztos, hogy sokan rákattannak a lehetőségre, és úgymond "visszavisznek", jó sok pénzért. De ETTŐL MÉG IGAZ, hogy egy valódi hozzáértő valóban visszavihet, csak az a kérdés, hogyan különbözteted meg az igazit a hamistól.
2012. jún. 5. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!