Úgy érzem, hogy összetartoztunk a múltban? Ezt megtudom reinkarnációs utazás során?
Van egy ember, akivel nagyon rövid kapcsolatom volt pár éve. Még mielőtt találkoztunk volna (interneten tartottuk a kapcsolatot) úgy éreztem, hogy valami húz felé. Amikor megláttam, azt éreztem, hogy egymáshoz tartozunk. Aztán vége lett, de mindig vissza-visszatér az életembe és még mindig ugyanazt érzem, hogy nekünk kell hogy jövőnk legyen, mert olyan mintha az életem szerves része lenne. Pár hete beszélt egyik ismerősöm arról, hogy volt ilyen utazáson, és elkezdtem gondolkodni, hogy talán nem is a jelenben vagy a jövőben kapcsolódunk egymáshoz, hanem talán a múltban volt így. Ez lehetséges vagy csak beképzelem az egészet?
Ha reinkarnációs utazásra megyek (egyébként is tervezem) azt tudom, hogy konkrét időbe vissza tudnak vinni, de vajon azt is lehet, hogy én konkrétan azt szeretném megtudni, hogy ennek az embernek volt-e köze hozzám a múltban?
És szerintem nagyon valószínű, hogy volt valamiféle összetartozás köztetek. (előző voltam)
Viszont mindkét eset lehet, az is hogy most is összetartoztok, de az is, hogy ugyanazok a megoldatlan helyzetek távoltartanak majd egymástól. Szerintem nem kell ehhez hipnózis, keresd a kapcsolatot vele, mondd el amit godnolsz, meglátod, lesz-e folytatás.
Sajnos most biztosan nem tartozunk össze. Ő nem szeret engem, azt mondta egy éve, hogy nem is lesz belém szerelmes. (Amikor egy pár voltunk, talán érzett valamit, de én ebben már nem vagyok biztos)
Jelenleg még barátnak sem nevezném, inkább ismerős. Időszakosan, hol foglalkozik velem, hol válaszra sem méltat. Ez elmúlt öt évben ez volt.
Közben reménytelenül keresi az igazit, aki mellett megállapodhatna. Már rengeteg kapcsolata volt, volt hosszabb is, de egyik sem lett tartós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!