Asztrál utazás? Valaki segítene?
Figyelt kérdés
írnátok ide az asztrál utazással kapcsolatos tapasztalatokat vagy az elsajátításával kapcsolatos linket? esetleg könyvet ami ezzel a témával kapcsolatba megtetszett? előre is köszönöm!2011. máj. 29. 17:56
2/12 anonim válasza:
Ma mindenki asztrál utazik ? :D
Tele van vele a fórum, ma ez a 100. kérdés :D
3/12 anonim válasza:
gondolhacc (a válaszom helyesbítése)
4/12 A kérdező kommentje:
Liza ma aztrálpartit rendeztek és engem is meghívtak csak nem tudom, hogy menjek el xD Első nyugi elsőre is értettem :D
2011. máj. 29. 18:26
5/12 valakiakitnemismersz válasza:
az aUsztrál utazás manapság divat az ezo hívők körében csak bár ne is térnének vissza xD.
6/12 A kérdező kommentje:
valakiakitnemismersz: Én egyenlőre nem tervezek aUsztrál utazást, de ha elmegyek egy aUsztrál utazásra akkor Ausztráliából nem is biztos, hogy szívesen haza jövök:D
2011. máj. 29. 18:49
7/12 valakiakitnemismersz válasza:
Hát egészségedre de fogkefét tegyél be :D;).
8/12 A kérdező kommentje:
Oké, meglesz:D Amúgy milyen jó, hogy már kaptam minden féle hozzászólást csak azt nem amire kíváncsi voltam xD Na mindegy ma se fogok asztrálpartira menni:'( Az ausztrálutazáson majd hátha ért hozzá valaki xD:D
2011. máj. 29. 18:56
9/12 anonim válasza:
Lazíts. Csukd be a szemed lazulj el. Ürítsd ki az elméd. Amikor már nem köt le a külvilág, kezdj el álmodni anélkül, hogy elaludnál. Szokásos módszer, hogy elképzeled hogy lefelé mész egy lépcsőn, kijutsz egy rétre, patakhoz, vízeséshez, sivatagba, vagy valahova. Álmodozz egyet mint a gyerekek , és ha valóságnak érzed akkor asztrálutaztál.
10/12 anonim válasza:
asztrál party - LOL
Amúgy (tapasztalatom alapján is) az asztrál síkon rendkívűl szubjektívek a dolgok. A többség gyakorlatilag nem egy másik személyt, (ha csak nem a szerelme vagy közeli szeret rokona) akkor még a úgy mond a wc-t sem találj meg ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!