Miféle karma lehet az, hogy minden pasim impotens?
Valami karmikus oka lehet, hogy kizárólag impotens pasikkal tudok összejönni. Van valakinek valami ötlete arra, hogy milyen karmikus hiba következménye lehet ez? Mit rontottam el, vagy mit rontok el ebben az életben, hogy így van?
Most már sorozatban a harmadik ilyen eset van.
Ez bizony karma!
Az enyém ehhez hasonló!!!
TEK-et próbáltad?
Az egy olyan kineziológiai módszer, ami a felmenőidtől kapott és a Te saját "előző" életeidből megmaradt mintázatokat oldja. Én most járok rá, már 7-szer voltam.
Még 2 módszert tudok, ami beleszól más életeidből vagy felmenőidtől átvett sorsba, ez az SVT és a Hellinger-féle családállítás.
A többi sorsalakító módszer (belevéve a pszichológiát is) csak a mostani életben keletkezett okokat old!
Folytatom.
"Van valakinek valami ötlete arra, hogy milyen karmikus hiba következménye lehet ez?"
Ahány oldásra elmész, mindig ennek egyik oka fog kijönni.
Van pl. a kineziológiában egy olyan mintázat, aminek az a neve "Spermától való félelem". Nekem egyik oldáson ezt oldottuk. Annyi volt az egész, hogy egyik dédnagymamám nászéjszakáján a férj elkerülte az aktust, mert félt, hogy kiderül a tapasztalatlansága (házasság előtt macsónak adta elő magát". Ennyi. Ilyenekből van egy rakat a karmikus örökségünkben....
Ne hidd,hogy olyan misztikus dolog ez.
Én is azt hittem,de rá kellett döbbennem,hogy egyre több az impotens férfi.Nagyon elkeserítő.
gondolom a pasijaidtól is ilyeneket kérdezel
már csak emiatt az egy miatt legalább egy hétig nem fog felállni, előre látom
Nem miattam impotensek. Az egyik autóbaleset, a másik cukorbetegség miatt, a harmadik munkahelyi stresszel magyarázta. És ettől függetlenül szexképesek: kézzel-lábbal-nyelvvel, eszközökkel mind megtudták oldani, hogy legyen jó szexuális életünk.
De akkor sem értem, hogy hogyan lehet már sorozatban a harmadik ilyen. Mintha csak ezeket vonzanám be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!