Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Van benne valami nem?

Van benne valami nem?

Figyelt kérdés

Ugye a Budhizmus szerint : "A lélek nem hal meg,csak a test."A Budhizmusban van a lélekvándorlás.

Látjuk hogy egyre több ember van a Földön,és egyre kevesebb állat.=> Ebből következtetve nem lehetséges az,hogy az állatok emberi testben születnek újjá?

Szerintem ebben a budhizmusban van valami..

2012. máj. 1. 19:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Amint megmondja valaki a lélek pontos definícióját, hajlandó vagyok elgondolkodni a kérdésen.
2012. máj. 1. 22:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Mindenki abban hisz, amiben akar. Részemről én már előző életemben sem hittem a lélekvándorlásban... :P
2012. máj. 2. 09:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Na ezen besírtamXD
2012. máj. 2. 09:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Olvastál már valaha a reinkarnűcióról bármit? Még az internetet is elfogadom :-)
2012. máj. 7. 00:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Közel sincs annyival több ember, mint amennyivel kevesebb állat. Többezerszer több állat pusztul el fajkihalásban, mint amennyivel növekszik az emberi népesség.

És egyébként ha a buddhizmus nem tévedne azt illetően, hogy állatként is reinkarnálódhatunk, akkor a regressziós hipnózisok során állati életekre is fény derült volna, de egy se volt.

Azoknak, akik röhögnek a reinkarnáción, üzenem, hogy kicsit művelődjenek, keressenek nemzetközi regressziós kutatási leírásokat, vannak erről könyvek, és akkor le fog esni nekik a tantusz (lábat hátrahúzni!), hogy mennyire tájékozatlanok és egyben milyen önteltek voltak eddig. :)

Tényleg fellelhetőek a hivatalos források, ez van, szori. A tájékozottság nem privilégium.

2012. máj. 12. 03:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!