Elhiszitek, hogy a lélek 21 gram? És elhiszitek, hogy a testtől függetlenül létezik?
Utolsó: a lelket adásnak akarod felfogni. Ez idáig okés, de mégiscsak szükséges hozzá a hardver.
Egyébként, ha még ellátogattok ide, akkor dumálhatunk, csak most volt egy kis szülinapi ünneplés barátaimmal, és be vagyok rugva. Így kicsit nehéz gondolkodni. :)
Majd holnap minden hozzászóló véleményére megpróbálok valamit reagálni, nem tudom, hogy nektek mennyire fontos, hogy kapjon választ, számomra mindenképp! :)
"Utolsó: a lelket adásnak akarod felfogni. Ez idáig okés, de mégiscsak szükséges hozzá a hardver."
A rádió csak dekódolja az adás jeleit. Adás anélkül is van, csak nem érzékeljük. Én így tudom elképzelni a lelket, mert a halálközeli élmények nagyon valószínűsítik, hogy képes testtől függetlenül létezni.
"Bocsáss meg, de látja a saját szemét??? "
Igen. Sőt, vakon született emberek olyan beszámolókat adtak, amiből arra lehet következtetni, hogy képesek voltak látni. Csak a színeket nem érzékelték.
És szinte mindenkinél az érzékelés sokkal intenzívebb, mint a hétköznapi életben - olyat dolgokat tapasztalnak meg (például mások gondolatainak észlelése), amit képtelenek vagyunk felfogni. De attól még (nagyon úgy tűnik) léteznek.
én hiszek a lélekben,de sztem hülyeség hogy 21g
ami nem anyagból van annak nem lehet súlya
amúgy a világ nagy része nem fizikai értelemben vett anyagból van,így nem is mérhető.Az anyag csak egy kölcsönhatás,és mi csak ezt a kis hányadot tudjuk mérni,bizonyítani
ezért hülyeség ilyeneket felhozni hogy nem látom,nem lehet mérni,ezért biztos nincs is
példának a világegyetemet hoznám fel,kimutatták hogy ha csak anyagból lenne és csak a gravitáció alakítaná összeesne az egész és a galaxisok sem állhatnának össze,és nem is tágulna egyre gyorsabban
nem tudják mi az ami ezt előidézi,nem látják,nincs súlya,nem mérhető de még is van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!