Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lehetséges, hogy a lányom nem...

Picur84 kérdése:

Lehetséges, hogy a lányom nem is a lányom?

Figyelt kérdés
Bátyám tizenhárom éve halt meg(öngyilkos lett,felakasztotta magát).Mindig imádtuk egymást,sosem veszekedtünk.Kislányom 3 éves,sosem ismerhette Őt és nem beszéltem Róla a gyereknek.Ám néhány hónapja furcsa dolgok történnek.Lányom egy meseolvasás alkalmával ezt mondta:Anya,tudod,mikor még nem voltam a pocidban,kisfiú voltam!Kérdeztem,hogy hívták és ő azt mondta Lacika(bátyámat is így hívták)és megfulladt,aztán kibújt a pocimból és nagyon boldog volt mert újra látott engem.Azóta egyre több olyan dolgot mondott,amit csak én és a bátyám tudtunk,apró titkokat.Lehet,hogy hülye vagyok,de előfordulhat,hogy a lányom a bátyám?????

2012. ápr. 8. 22:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A lányod a lányod, a bátyád pedig a bátyád. Ha tényleg a bátyád reinkarnálódott új testben, az akkor se lesz többé a bátyád. Ha esetleg szeretnéd ezt kideríteni, akkor is várj, amíg a lányod felnőtt lesz. De fontos, hogy ő a lányod, és az is marad, ne viselkedj vele máshogy, és ne terheld vele. Magadat se nagyon éld bele.
2012. ápr. 9. 12:03
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Sürgősen kezdj neki Szepes Mária - Vörös Oroszlán c. könyvének!!!! Erről szól az egész, sok mindent megérthetsz!
2012. ápr. 9. 23:45
 13/20 anonim válasza:
igen, lehet.. ezt hívják lélekvándorlásnak....:D
2012. ápr. 11. 17:35
 14/20 anonim ***** válasza:
51%

Én csak röhögni járok ide de ez engem is érdekelne.

# 5/13 Te meg állat vagy XD.

2012. ápr. 12. 12:05
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Én hallottam egy hasonló történetet (lehet, hogy kitaláció, de nem én találtam ki). Egy házaspárnak született egy lánya, de meghalt csecsemőkorában. Aztán született még egy lányuk. Egyszer mikor a kislányuk játszott egy játékával, mikor a szülők az előző lányukról beszélgettek. Mikor a szülők kimondták a meghalt kislány nevét, a játszadozó kisbaba odanézett mintha neki szóltak volna, pedig a saját nevére rá se hederített.

Még egyszer mondom, nem én találtam ki.

2012. ápr. 14. 22:25
 16/20 Csutak_Balazs ***** válasza:
9%
Nem lehetséges. Kár ilyesmikkel terhelned megad, őt meg annyira sem szabad. Ha túlságosan beleéled magad akkor ezt ő is érezni fogja és egyáltalán nem fog jót tenni a lelkivilágának. Azt tanácsolom, hogy verd ki a fejedből az egészet és azért szeresd a lányod mer az aki és olyan amilyen. A gének öröklődnek és nagyon sok hasonlóság lehet köztük, de a lányod külön személy !
2012. ápr. 16. 11:11
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Állítólag sok kisgyerek emlékezik a különböző életeire, vagy vannak különleges képességeik. Pont a "ne foglalkozz vele, ne beszélj vele erről" dolog miatt veszítik el az emlékeiket vagy a képességeiket, és szerintem ez baromira nem jó. Nem mondom hogy hogyha lesz gyerekem akkor folyamatosan erről fogom faggatni, de ha beszél erről akkor nem fogom befogni a száját...
2012. ápr. 18. 11:18
 18/20 anonim ***** válasza:
# 6: Te aztán keversz mindent mindennel... Marha nagy baromságokat irkálsz ám.
2012. ápr. 23. 10:20
 19/20 anonim válasza:
A lányod a lányod, a bátyád a bátyád. Simán lehet, hogy reinkarnálódott a bátyád a lányod testében. Ezeket a dolgokat viszont el fogja felejteni, ugyhogy most beszéltesd róla! Aztán felnőtt korában ajd kihozhatod belőle az emlékeket hibernációval. Mielőtt nem elég érett ne meséld el ezeket neki!
2012. ápr. 29. 14:01
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Hibernáció, az... Hipnotizálni szokták az embereket, nem hibernálni, te jó Isten....
2012. ápr. 29. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!