Picur84 kérdése:
Lehetséges, hogy a lányom nem is a lányom?
Figyelt kérdés
Bátyám tizenhárom éve halt meg(öngyilkos lett,felakasztotta magát).Mindig imádtuk egymást,sosem veszekedtünk.Kislányom 3 éves,sosem ismerhette Őt és nem beszéltem Róla a gyereknek.Ám néhány hónapja furcsa dolgok történnek.Lányom egy meseolvasás alkalmával ezt mondta:Anya,tudod,mikor még nem voltam a pocidban,kisfiú voltam!Kérdeztem,hogy hívták és ő azt mondta Lacika(bátyámat is így hívták)és megfulladt,aztán kibújt a pocimból és nagyon boldog volt mert újra látott engem.Azóta egyre több olyan dolgot mondott,amit csak én és a bátyám tudtunk,apró titkokat.Lehet,hogy hülye vagyok,de előfordulhat,hogy a lányom a bátyám?????2012. ápr. 8. 22:13
1/20 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy a bátyád a lányod testében reinkarnálódott. Dr. Michael Newton ír ilyen esetkről a Lelkünk útja című könyvéből. Hogy miről szól? Nézz meg egy "könyvajánlót" S. B. filmjéből:
2/20 anonim válasza:
Sajnos erre tudományos magyarázatot senki nem fog tudni adni mert nincs is.
3/20 anonim válasza:
A fiam is beszélt a régi életéről, a sírt is megmutatta.Ez van, ennyi.Élünk tovább.Amúgy 4 éves.
4/20 anonim válasza:
Igen, a bátyád a lányod és anyukád pedig a nagypapád.
5/20 anonim válasza:
Ebből amit leírtál egyből ráismertem a nagypapámra. Vén transzi nagypapim végre lány lehet.
6/20 SSJGoku válasza:
Elvileg aki öngyilkos lesz az vagy a pokolra kerül vagy itt ragad a világon tehet nem születhet újjá!!
7/20 anonim válasza:
Igen lehetséges. Mesélnél még róla? Pusztán kíváncsiságból.
9/20 anonim válasza:
en lattam egy dokumentum filmet amiben ugyanerrol volt szo, egy kislany folyton beszelt az elozo eleterol azzal kezdte h anya tudod en szeretlek de a masik anyukamat is szerettem aztan egyre tobbet meselt az allitolagos eleterol..arrol h hol lakott milyen volt a haz, aztan a szulok kamerak kisereteben megkerestek azt a hazat ami egy masik varosban volt a tengerparton.. a vegere nem emlekszem..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!