Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Jelenthet valamit, vagy sem?

Jelenthet valamit, vagy sem?

Figyelt kérdés

Van egy álmom amit kb. 10 évesen álmodtam, azóta ez az álom 3-4szer visszatért. Mindig úgy kezdődik hogy a szüleim velem vannak egy szobába és egyszer apukám megszólal: "na gyere mutatok neked valamit". Én megyek is utána, de ami a furcsa hogy a hely ahova visz a garázsunkon keresztül van. Az a házunk vége (a konyhából is be lehet menni) és még a garázsból nyílik egy ajtó. Bemegyünk azon az ajtón egy hosszucska folyosón, és van két szoba. A bal oldali és jobb oldali. A jobb oldaliba megyünk be. "Ez lessz a te szobád". A fal halvány rózsaszín, régies(magas falak) és mintha egy kandallóféle helye is meglenne. Oké eddig rendben is volt az álmom, de amikor otthagy egyedül apám, én kimegyek a folyosóra és a bal oldali ajtó előtt állok, nyitnám ki és világosság, és csak paff felébredek. Mindig akkor amikor be akarnék menni oda. Legyen hajnali egy óra vagy négy, felébredek....ez jelent valamit?: / már engem nagyon idegesít/zavar hogy nem értem ezt....14/L

olyan érzést kelt bennem,mintha "nem ebben a világban" lenék....

2012. márc. 31. 15:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyesmi álmom. Párszor azt álmodtam, hogy 2 szoba nyílik egymásba. Az első egy világos ablaktalan tér, a másikba be akarok menni, de nem tudok. Majd volt egy álmom, amiben sikerült bejutnom oda is. Tele volt régi babákkal, meg száraz virágokkal és feküdt valaki az ágyban egy takaró alatt. Megmozdult, majd felült az ágyra és nagyon megijedtem, mert rég halott keresztanyámat láttam, de úgy, hogy már el volt a teste rohadva. Kifutottam a szobából, becsuktam az ajtót, majd felébredtem. Azóta nem álmodtam ezt.

Lehet te is egy másik álmodban már kinyitod azt az ajtót és megtudod az álmod valódi jelentését is.

Bár én azóta se jöttem rá, mi is lehetett :/

2012. márc. 31. 15:51
 2/7 anonim ***** válasza:
ja és még annyit, hogy a engem a nővérem vezetett oda és mondta, hogy mutat valamit, de a másik szobába nem mehetek be, mert ott egy titok van..
2012. márc. 31. 15:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha letöltöd ezeket a könyveket, szinte biztos, hogy választ kapsz. Dr. M.Newton amerikai pszichológus írta, és arról szólnak, hogy lehet hozzáférkőzni előző életeink és a köztes létben eltöltött időnk emlékeihez.

[link]

Dr_M_Newton_Lelkunk_utja_IV.zip (6,4 MB, PDF)

Lelkunk_utja_I-III.zip (55 MB, PDF)

Ha esetleg kér jelszót a letöltéshez, akkor a jelszó: rudolf.th

A fájlok 7 nap után törlődnek a tárhelyről, a letöltési határidő: 2011.03.31 13:03:43 (GMT +01:00).

2012. márc. 31. 15:56
 4/7 A kérdező kommentje:
:SS furcsa...én gondolkoztam rajta hogy ilyen hipnotizálós bigyóra is vagy miaz elmennék, egyszer mer már nem bírom tovább hogy miis ez... Már egy 5hónapja nem álmodtam de votl hogy egy évig sem aztán egyhéten utána kétszer...
2012. márc. 31. 15:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Vannak pszichológusok akik álomfejtéssel foglalkoznak. A pszichoanalízis is dolgozik álmokkal. Ezek nem előző életek, hanem benned lévő tudattalan szorongások, elfojtások megjelenítődései. Nincs előző élet, nem létezik reinkarnáció, de a hipnózis talán felszínre tudja hozni, hogy mi is zajlik benned. Ne parapszichológushoz meg kuruzslóhoz menj hanem egy igazihoz aki valódi egyetemet végzett.
2012. ápr. 5. 08:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Az álomfejtésre rákeresve ne az álmoskönyvekre gondolj. Azok színtiszta marhaságok. Pszichoanalitikus elemzés segíthet. Szabad asszociáció és álomfejtés, itt is így hívják, de a kettő nem azonos:-)) Egy képzett doki, pszichiáter vagy pszichológus segít, hogy értelmezd az álmaidban megjelenő képeket.
2012. ápr. 5. 08:50
 7/7 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen álmom, először kb. 9-10 évesen. Kicsit vicces, de arról szólt, hogy volt egy gonosz törpe, aki láthatatlanná tudott válni. Amikor láthatatlan volt, anyáék gonoszak lettek. Aztán 12 éves koromban tért vissza többször, mindig teliholdkor xD Az az ijesztő benne, hogy ilyenkor mindig alvajártam. Általában ez annyiból állt, hogy a kanapén találtam magam reggel. Volt, hogy ejszaa átöltöztem, szétpakoltam.
2012. ápr. 13. 15:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!