Kérhetem egy őrangyal segítségét, vagy ők mindig itt vannak ha szükség van rájuk?
Figyelt kérdés
2012. márc. 27. 17:47
1/19 anonim válasza:
Kétheted persze, de itt van, ha nem is olyan formában, ahogy képzeled. (Dr. Michael Newton Lelkünk útja c. könyvét olvasd el, és megérted.)
2/19 anonim válasza:
Még egy kis segítség:
Dr_M_Newton_Lelkunk_utja_IV.zip (6,4 MB, PDF)
Lelkunk_utja_I-III.zip (55 MB, PDF)
Jelszó a letöltéshez: rudolf.th
3/19 A kérdező kommentje:
köszönöööm!:)
2012. márc. 27. 18:48
4/19 anonim válasza:
Persze, hogy kérheted és nemcsak az őrangyalodat, hanem a többi angyalt is, amiben csak tudnak segítenek, nem győzök hálás lenni nekik.
Itt sokat olvashatsz róluk:
5/19 anonim válasza:
Kérheted, de ne várj semmit. Én hiába kértem, imádkoztam nekik....
6/19 anonim válasza:
Ha hiszitek, ha nem nekem mindig segítenek ha kérem őket. Persze ne olyan kérésekre gondoljatok, hogy legyen x millió forintom, vagy egy házam akármi, hanem ilyen apró dolgok. Például ha rosszul érzem magam, akkor megkérem, hogy bocsássanak meg minden eddig elkövetett bűnömért és hogy segítsenek, adjanak erőt nekem, hogy le tudjam küzdeni a negatív energiát, a betegséget. :)
7/19 Vox válasza:
ez marhaság, angyalok nincsenek, max nagylelkű vagy korrupt emberek. Ha le akarom küzdeni a negatív energiákat akkor vagy meditálok vagy erősen hiszek önmagamban és a háziorvosomban.
8/19 anonim válasza:
Hmmm. A háziorvoshoz is az angyalok vezettek el. Magadtól egy lépést sem tudnál tenni. Nekimennél a falnak.
9/19 anonim válasza:
Őrangyal? nem létezik-- ne szőj álmokat, illuziókat!
Viszont ennél sokkalta nagyobb szellemi tudat segíthet!!
19. f. A két csodálatos lelkünk.
87.f. Evolució és fejlődés. Mondd csak picinyem....
Keress rá erre a két fejezetre.
10/19 anonim válasza:
Ilxyen nem létezik :DD Isten is ősember volt akkor? xd Hogy lett isten ? Kik azok az istenek? Semmi ilyen nem létezik nincs menyország se pokol meghalunk azt csá -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!