Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Miért pont én lettem én?

Miért pont én lettem én?

Figyelt kérdés
na ez most fura így elsőre, de nem értem hogy miért pont ebbe a testbe születtem. Én ugye nem látom magam, ugye "kifelé" látok. Hogy lehet ez, h ezt a testet birtoklom? kicsit bugyuta kérdés, de remélem értitek :D
2012. márc. 7. 19:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Uccsó előtti válasz a jó, olvasd el figyelmesen. Nem beleszületsz egy testbe hanem Te vagy az a test és fejlődik benne a szellemed a testeddel együtt.Reinkarnáció nem létezik, minden ember egyszeri és megismételhetetlen. azért lettél Te mert a szüleid azok voltak akik és ott voltak épp ahol.
2012. márc. 12. 13:51
 12/19 A kérdező kommentje:
de akkor is olyan bonyoulult és furcsa, hogy pont ebben a testben vagyok, de miért pont ebben??? na igen, ez megmagyarázhatatlan.... köszönök minden választ:)
2012. márc. 13. 21:42
 13/19 anonim válasza:
érdekes kérdés.. ezen még nem gondolkodtam.. ideje.. :D
2012. márc. 22. 17:09
 14/19 anonim válasza:

Én vagyok én te vagy te nakia hülyeén vagy te?

:D

2012. márc. 23. 18:51
 15/19 anonim válasza:

Szerintem se buta kérdés.

Én ilyeneken gondolkodom: Ha meghalok akkor mit fogok érezni, meg ha nem fogok újászületni akkor mi lesz utána meg ilyenek. Furcsa dolgok ezek... xD

2012. márc. 24. 21:56
 16/19 A kérdező kommentje:
jaja. Ezt józan ésszel tán sose fogjuk megtudni :D
2012. márc. 26. 21:56
 17/19 anonim ***** válasza:

Csodálatos az élet-- mert önmagukból képesek új életet teremteni ha egyesülnek. Ez benne van az ivarsejtekben az anyai és apaiban. Ők ketten együtt adják a testedhez szükséges miniatűr anyagot és benne a két lélek-energiát amely által élővé válik. De nem csupán kettőjük alkotása vagy csupán, hanem általuk génjeik által megkapod őseidnek is bizonyos tulajdonságait testileg és szellemileg személyiség jegyekként is.

Akkor amikor szeretkeztek és megfogantál-- válhattál Te azzá ami vagy ha később szeretkeznek és abból keletkezet volna élet az már megint egy új ember lett volna-- attól függően mit tartalmazott az őssejt a kódjain.

Keress rá ebből a blogból sok mindent megtudhatsz

19. f. A két csodálatos lelkünk.

60.f. Szeretet, szerelem, barátság, és elmúlás...

87.f. Evolució és fejlődés. Mondd csak picinyem....

Az igaz nem látod önmagad de még is érzed; ÉN VAGYOK

Ezt a szellemi lelkednek tudhatod be, amely a tudatod, a gondolatod. Ha fájdalmat érzel, mert megszúrod a talpad a test-lelked azonnal felviszi az agyba, azonosítja a helyett és a szellem lelked tudatosítja veled, az Éneddel

Az Énünk == a két lélek együtt; a test-lélek és a szellemi lélek.

2012. ápr. 5. 16:06
 18/19 A kérdező kommentje:
na ez érdekes válasz! köszi szépen neked is!
2012. ápr. 9. 19:31
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem a lelkedtől függ a tested. A testről is (ha koncetrálunk) le lehet olvasni belső tulajdonságokat. (pl. van humora ha sokat mosolyog...)
2012. ápr. 17. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!