Miért pont én lettem én?
Én vagyok én te vagy te nakia hülyeén vagy te?
:D
Szerintem se buta kérdés.
Én ilyeneken gondolkodom: Ha meghalok akkor mit fogok érezni, meg ha nem fogok újászületni akkor mi lesz utána meg ilyenek. Furcsa dolgok ezek... xD
Csodálatos az élet-- mert önmagukból képesek új életet teremteni ha egyesülnek. Ez benne van az ivarsejtekben az anyai és apaiban. Ők ketten együtt adják a testedhez szükséges miniatűr anyagot és benne a két lélek-energiát amely által élővé válik. De nem csupán kettőjük alkotása vagy csupán, hanem általuk génjeik által megkapod őseidnek is bizonyos tulajdonságait testileg és szellemileg személyiség jegyekként is.
Akkor amikor szeretkeztek és megfogantál-- válhattál Te azzá ami vagy ha később szeretkeznek és abból keletkezet volna élet az már megint egy új ember lett volna-- attól függően mit tartalmazott az őssejt a kódjain.
Keress rá ebből a blogból sok mindent megtudhatsz
19. f. A két csodálatos lelkünk.
60.f. Szeretet, szerelem, barátság, és elmúlás...
87.f. Evolució és fejlődés. Mondd csak picinyem....
Az igaz nem látod önmagad de még is érzed; ÉN VAGYOK
Ezt a szellemi lelkednek tudhatod be, amely a tudatod, a gondolatod. Ha fájdalmat érzel, mert megszúrod a talpad a test-lelked azonnal felviszi az agyba, azonosítja a helyett és a szellem lelked tudatosítja veled, az Éneddel
Az Énünk == a két lélek együtt; a test-lélek és a szellemi lélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!