Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Miért pont én lettem én?

Miért pont én lettem én?

Figyelt kérdés
na ez most fura így elsőre, de nem értem hogy miért pont ebbe a testbe születtem. Én ugye nem látom magam, ugye "kifelé" látok. Hogy lehet ez, h ezt a testet birtoklom? kicsit bugyuta kérdés, de remélem értitek :D
2012. márc. 7. 19:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Ezt mindannyian megkérdezzük egy bizonyos korban. Később, amikor már eltudod magadat fogadni 100 százalékban, (jó, mondjunk inkább 90-et-:)))már nem lesz jelentősége.
2012. márc. 7. 19:11
 2/19 anonim ***** válasza:
79%
A test nem más mint a szellemiség és a lélek fizikai megnyilvánulása. A csecsemők szinte egyformák, mozdulataik is. Némi különbség van, ez nyilván a már magunkkal hozott egyedi hajlamok miatt van. De a felnőttek már nagyon eltérőek, mind kinézetre, mind mozgásra. Mivel hogy mindenki éppen úgy néz ki, amilyen ember ő. Amilyen emberré vált. Szóval szerintem ez inkább úgy van, hogy te formálod magad valakivé születésedtől kezdve, egy közel azonos nyersanyagból, mint a többieké.
2012. márc. 7. 19:17
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem buta a kérdés... Én is szoktam ilyeneken gondolkodni.

De mivel én vagyok én te meg te ezért én nem lehetek te ,sőt így nem lehetek más se. Érted??:D -Amúgy a tudatod és a veled történt események miatt vagy önmagad. De sok ember meg olyan mintha élete se lenne csak egy bot lenne egy pc játékban. -De Nem?? :D

2012. márc. 7. 19:18
 4/19 anonim ***** válasza:
Apádat,anyádat választottad, hoyg beteljesíthesd az életfeladatod. A testedet ők adták.
2012. márc. 7. 19:19
 5/19 A kérdező kommentje:
ez anynira fura :D
2012. márc. 7. 19:27
 6/19 anonim ***** válasza:
meg lehet szokni
2012. márc. 7. 19:34
 7/19 anonim ***** válasza:

Amúgy a második válaszadó véleményével nem értek egyet.

Nem választhatja meg az ember a kinézetét, és nem lehet kinézet alapján ítélni!

Én például egy morcona embernek nézek ki mégis nagy állatbarát és jóindulatú humoros ember vagyok. Ha úgy működne ahogy írod akkor az összes szép nő és ember mind rendes kedves egyének lennének.

A valóság ehhez képest meg az hogy a szép emberek ugyanúgy romlottak ,átvágják egymást ,sőt van aki a testét is árúba bocsájtja anyagiakért.

Szóval nincs ráírva senki arcára hogy milyen ember ,mert ez csak a genetikai adottságokról szól, Maximum az ember kinézetét az események befolyásolhatják étkezési szokás a divat a baráti kör esetleg sérülések vagy betegségek.

Aki így gondolja az egy buta ember már bocs.

A szondi tesztet ezért nem alkalmazzák már vagy 60 éve nézz utána.

2012. márc. 7. 19:46
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Én néha azon szoktam gondolkodni hogy hogyha a szüleim nem ******* volna akkor én nem is léteztem volna? vagy ha anya valaki mással ******* volna akkor is én lennnék és vagy valaki más lennék?
2012. márc. 8. 12:47
 9/19 anonim ***** válasza:

Te nem ebbe a testbe születtél, hanem maga a tested vagy... Az intelligenciád fejlődésével jelnt meg folyamatosan a tudatod. Az első lépés 2,5-3 év körül történt. Akkor lépted át egy kifejlett csimpánz értelmi szintjét. A következő 9-11 éves korodban amikor fogalmad lett milyen világban is élsz és a harmadik szint pedig amikor ezekről így tudsz írni mint én most. :)

Lényegében tehát 3 éves kor körül születsz meg valójában, és ha így nézzük, akkor nem "véges végtelenül" alacsony az esélye, hogy "ebbe a testbe születsz" hanem 100%. Ezzel nem akarok megmagyarázni mindent, csak konkretizálok.

2012. márc. 9. 00:23
 10/19 anonim ***** válasza:
mindig TE választasz!!!!!
2012. márc. 11. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!