Miért pont én lettem én?
Nem buta a kérdés... Én is szoktam ilyeneken gondolkodni.
De mivel én vagyok én te meg te ezért én nem lehetek te ,sőt így nem lehetek más se. Érted??:D -Amúgy a tudatod és a veled történt események miatt vagy önmagad. De sok ember meg olyan mintha élete se lenne csak egy bot lenne egy pc játékban. -De Nem?? :D
Amúgy a második válaszadó véleményével nem értek egyet.
Nem választhatja meg az ember a kinézetét, és nem lehet kinézet alapján ítélni!
Én például egy morcona embernek nézek ki mégis nagy állatbarát és jóindulatú humoros ember vagyok. Ha úgy működne ahogy írod akkor az összes szép nő és ember mind rendes kedves egyének lennének.
A valóság ehhez képest meg az hogy a szép emberek ugyanúgy romlottak ,átvágják egymást ,sőt van aki a testét is árúba bocsájtja anyagiakért.
Szóval nincs ráírva senki arcára hogy milyen ember ,mert ez csak a genetikai adottságokról szól, Maximum az ember kinézetét az események befolyásolhatják étkezési szokás a divat a baráti kör esetleg sérülések vagy betegségek.
Aki így gondolja az egy buta ember már bocs.
A szondi tesztet ezért nem alkalmazzák már vagy 60 éve nézz utána.
Te nem ebbe a testbe születtél, hanem maga a tested vagy... Az intelligenciád fejlődésével jelnt meg folyamatosan a tudatod. Az első lépés 2,5-3 év körül történt. Akkor lépted át egy kifejlett csimpánz értelmi szintjét. A következő 9-11 éves korodban amikor fogalmad lett milyen világban is élsz és a harmadik szint pedig amikor ezekről így tudsz írni mint én most. :)
Lényegében tehát 3 éves kor körül születsz meg valójában, és ha így nézzük, akkor nem "véges végtelenül" alacsony az esélye, hogy "ebbe a testbe születsz" hanem 100%. Ezzel nem akarok megmagyarázni mindent, csak konkretizálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!