Most akkor hogy is működik ez a reinkarnáció?
Figyelt kérdés
Nem vagyok vallásos,nem hiszek az ilyesmiben,csak érdekel,hogy mit jelent a reinkarnáció?Úgy értem,ha tényleg van,akkor mi történik?Mert számtalan változatot hallottam már.Például olyat,hogy úgyanígy születik újjá az ember,csak előző életéből nem emlékszik majd semmire.Olyat is hallottam,hogy valaki következő életében ellenkező nemű lesz.Most akkor ez hogyan működik?Válaszokat előre is köszönöm!2012. márc. 3. 13:47
21/21 Mikhal válasza:
pár napra találsz itt olvasnivalót , javaslat , : olvass el sok cikket ,és még hagyj magadnak 3 napot ,utána kommentáld - ha még akarod , vagy csatlakozz .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!