Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Valakinek öngyilkossági...

Valakinek öngyilkossági hajlama van, az fakadhat abból hogy előző életében megölte magát? Bár ezt senki sem tudhatja. De érdekes

Figyelt kérdés
2012. febr. 1. 14:15
1 2
 11/15 millaa1 ***** válasza:
87%
Elöször is a kérdésedre a válasz : Butaság! Nincs karma,és öröklödö hajlam.Kedves kiíró és mindenki!! A mennyország nem mese.LÉTEZIK! És a pokol is! Mindenki itt és most dönthet hova szeretne kerülni,és persze hogy hogy szeretne élni!!Isten szabad akaratot adott nekünk,mint ahogy az Éden-be Ádámnak és Évának. Öket a sátán becsapta. Ezért van joga itt a földön megkeseriteni az életünket. És hogy Isten miért nem tesz valamit??? mert ö nem ember hogy hazudjon. Ami azt jelenti,mivel Ö SZABAD AKARATOT ADOTT nem tud a mi felhatalmazásunk nélkül megmenteni. Pedig ö elkészitette a megmenekülésünk utját is. Elküldte Jézus a fiát! És ö halt meg helyettünk,ö viseli a fájdalmat ,a betegségeinket,... stb. Szóval ,egy ember álltal lett bünbe az EMBERISÉG ,és egy ember(jézus)álltal lett a megmentö kegyelem. Ha megnyitjátok a szivetek és befogadjátok Jézust, abban a pillanatban fel lesz irva a nevetek az ÉLET könyvébe. És örök életettek van. :-) Tudom hogy sok ember nem hisz. Sajnos. Én se hittem 27éves koromig. Tudom sok kérdés van az emberbe,meg azt hiszük ""ha elég sok jó dolgot teszek akkor biztos a mennybe kerülök"" hát ez nem így van. De ha azt gondolod hogy te olyan sok rosszat tettél hogy biztos nem kerülsz a mennybe,akkor is tévedtél. Isten nem személy válogató. Ö nem a mi cselekedetein által ítél meg. Én is kerestem mi ,és hol az igazság de higgyétek el nem fogjátok megtalálni semmibe. Minden dolog,amivel"Isten szeretettét"akarnátok pótólni,csak ideig óráig fog megelégedést adni. ISTEN SZERET TÉGED! Vegyél egy bibliát és kezd el olvasni. az a legjobb ha az Újszövetségnél kezded. Röviden ennyi:-)
2012. febr. 7. 08:39
 12/15 anonim ***** válasza:
90%
Előző válasz a valódi válasz. Pont.
2012. febr. 7. 11:37
 13/15 A kérdező kommentje:
kicsit ellentétes amit írtál, mert azt írtad az elején hogy nincs mennyország, utána ezt fordítva..bár tetszik amit írsz, mert békés érzést ad
2012. febr. 7. 13:15
 14/15 anonim válasza:
a kérdésedre válaszolva: adódhat. Ne kérdezd miért. Csak tudom.
2012. febr. 18. 21:46
 15/15 millaa1 ***** válasza:
én""NEM""írtam hogy nincs MENYORSZÁG?!! :-)olvasd el lassan figyelmesen mégegyszer. :-)
2012. febr. 19. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!